Ezel Yeni Şarkısı Allah'ından Bul'u Yayınladı

Şarkıcı, rapçi ve söz yazarı Ezel yeni şarkısını hayranları ile paylaştı. Ezel'in yeni şarkısı sosyal medyada gündem olmayı başardı. İşte haberin detayları...

09.10.2020-09:39 - (Son Güncelleme: 09.10.2020-09:35) Ezel Yeni Şarkısı Allah'ından Bul'u Yayınladı

Müptezhel albümü ile tanınmaya başlayan ünlü rapçi ve söz yazarı Ezel, yeni şarkısı Allah'ından Bul'u yayınladı.

Ezel, veya gerçek adıyla Ömer Sercan İpekçioğlu 1 Temmuz 1991 yılında Ankara'da doğdu. Türk rapçi, şarkıcı ve söz yazarıdır. 2017 yılında yayımladığı ilk stüdyo albümü Müptezhel ile tanınmaya başlamış İpekçioğlu, Türkçe rap sahnesinin önde gelen müzisyenlerinden biri olmayı başardı.

Ünlü şarkıcı, 12 yaşında iken rap müzik ile ilgilenmeye başladı. 15 yaşındayken liseyi bıraktı. CJ, Ice ve Ais Ezhel isimleri altında müzik kariyerine başlayan Ömer Sercan İpekçioğlu, ilerleyen dönemlerde Ezhel adını benimsedi. 2017'de ilk stüdyo albümü Müptezhel'i yayınladı ve bu albümün ardından geniş kitleler tarafından dinlenmeye başladı. 2018 Mayıs ayında tutuklanmasının ardından serbest bırakılması için çeşitli müzisyenler ve sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle kampanyalar başlatıldı ve sosyal medyada büyük destek gördü. 2018 yılının Haziran ayında İpekçioğlu'nun beraatine karar verildi. İlerleyen dönemlerde çeşitli singlelar ile Lights Out ve Made in Turkey albümlerini yayınladı.

Ezel, yeni şarkıcı Allah'ından Bul ile de müzik listelerini zorlayacağının sinyalini verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal