Ortaq Hayal şarkısı ile her yerde! İşte Ortaq’ın hayatı!

Çıkardığı parçalar ile adını sık sık duyuran rap sanatçısı Ortaq'ın hayatına dair merak edilenleri sizler için bir araya getirdik.

30.07.2022-16:12 - (Son Güncelleme: 30.07.2022-16:12) Ortaq Hayal şarkısı ile her yerde! İşte Ortaq’ın hayatı!

Çıkardığı parçalar ile adını sık sık duyuran rap sanatçısı Ortaq, 1993 yılında İstanbul'da doğmuştur. Doğduktan kısa süre sonra Almanya'ya giden Ortaq, Almanya'da da popüler olan müzik türü rap ile çok ufak yaşlarında tanışmıştır. 

Almanya'nın kuzeyinde yer alan Bremen'de kısa süre içinde rap müziğinde aşinalık kazanmış, hatta ilk kayıtlarını almaya başlamıştır.

Müziği, rap severler tarafından da takdirleri toplamış, bu da Ortaq'ı albüm çıkarmak için motive etmiştir. Albüm kayıtlarını tamamladığında ise ilk albümü olan "Mixtape Straßen" piyasaya çıkmıştır. 

Ortaq, Almanya'da başladığı rap kariyerini Türkiye'ye de taşımak için adımlar atmıştır. Hem Almanca hem Türkçe karışık  olarak çıkardığı şarkılar ve Çağrı Sinci, Selo gibi önemli isimlerle yaptığı düetler ile ise Türk rapinde de adını  duyurmuştur. Kendi hesabı üzerinden yayımladığı ''Hayal'' isimli şarkının teaser'ında da şarkının klip yönetmenliğinde Türkçe rapteki güçlü isimler ile işbirliği bilinen Oğuzhan Ejderoğlu ile çalıştığı da bilinmektedir.

Ortaq yeni şarkılar çıkarmaya devam ederken aynı zamanda da Türk rapi ile ilgili projelerini duyurmuştur. Yakın zamanda Instagram üzerinden yaptığı paylaşım ile de Türkiye'ye yerleşeceğini ve burada kariyerine devam edeceğinin açıklamasını yapmıştır. Bu haberle hayranlarını sevindirirken, gurbetçi olduğu Almanya'da bulunan sevenleri tarafından da takdiri toplamıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal