Elçin Sangu sağlık durumu nasıl? Elçin Sangu yaralı mı? Ünlü dizi oyuncusu Elçin Sangu kaza yaptı

Kiralık Aşk ve Çarpışma dizilerindeki performasıyla dikkat çeken ünlü dizi oyuncusu Elçin Sangu kaza yaptı. Sevenleri güzel oyuncunun sağlık durumunu merak ediyor. Peki Elçin Sangu sağlık durumu nasıl? Elçin Sangu yaralı mı? İşte soruların yanıtları...

29.07.2022-15:50 - (Son Güncelleme: 29.07.2022-15:50)

Ekranların en güzel oyuncularından birisi olarak görülen Elçin Sangu, İstanbul’un Nişantaşı ilçesinde aracıyla kaza geçirdi. Spor yapmak amacıyla bir salona giden 36 yaşındaki güzel oyuncu, salona giriş yapmadan önce motorlu bir kuryeye çarptı. Çarpışma sebebiyle yere düşen Elçin Sangu’nun yardımına hemen çevredekiler koştu. Sevenleri güzel oyuncunun sağlık durumunu merak ediyor. Peki Elçin Sangu sağlık durumu nasıl? Elçin Sangu yaralı mı? 

Elçin Sangu sağlık durumu nasıl?

Nişantaşı’nda bir motosiklet kuryesine çarpan Elçin Sangu’nun yere düştüğünü gören insanlar, hızlı bir şekilde güzel oyuncunun yanına koştu. tv100’den Onur Üçkarışoğlu’nun paylaştığı bilgilere göre Elçin Sangu’ya çarpan motorsiklet kuryesi Elçin Sangu’yu hastaneye götürmeyi teklif etti. Fakat güzel oyuncu durumunun iyi olduğunu söyleyerek bu teklifi nazikçe geri çevirdi.

Elçin

Elçin Sangu yaralı mı? 

Kaza geçiren Elçin Sangu’nun çok hafif  yaralarla kazayı atlattığı öğrenildi. Sangu’nun aracında ve motorsiklet kuryesinin aracında ise ufak hasarlar meydana geldi. Elçin Sangu kazanın ardından aracını otoparka bıraktı ve spor salonuna gitti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal