Orman Genel Müdürlüğü’nden müjde duyuruldu! 861 personel alımı için başvuru ekranı açıldı

Orman Genel Müdürlüğü tarafından 861 yeni personel alım yapılacağı paylaşıldı. Müdürlükte çalışmak isteyen vatandaşlar için; teknik görevlilik, biyoloji uzmanlığı, müdür yardımcılığı gibi pek çok açık pozisyon paylaşıldı.

02.04.2024-14:04 - (Son Güncelleme: 02.04.2024-14:04) Orman Genel Müdürlüğü’nden müjde duyuruldu! 861 personel alımı için başvuru ekranı açıldı

Ülke genelinde doğal varlıkları korumak ve gelecek nesillere aktarmak için Orman Genel Müdürlüğü 2024 yılına özel yeni bir personel alımı yapacağını duyurdu. 2024 yılında kapsamlı bir istihdam hamlesi gerçekleştireceğini duyuran müdürlük, orman ekosistemlerinin muhafazası ve beraberinde sürdürülebilir bir gelişime katkı sağlamak amacıyla profesyonel işini bilen personel alımı yapacağını duyurdu. Toplamda 861 yeni personel alınacağını paylaşan Orman Genel Müdürlüğü, başvuru ekranında aktif etti. Biyoloji uzmanlığı, teknik görevlilik, müdür yardımcılığı gibi pek çok pozisyonda alım yapılacak.

Orman Genel Müdürlüğü 861 personel alımının detayları

Orman Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan duyuru kapsamında müdürlük bünyesinde farklı pozisyonlarda çalışmak üzere toplamda 861 yeni personel alınacak. Kurumun 2024 yılına kadar gerçekleştireceği geniş çaplı personel alımı için ise tek tek detaylar belli olmaya başladı. Açık pozisyonlar arasında biyoloji uzmanlığı, müdür yardımcılığı, teknik hizmetler, maliye, hukuk, bilişim ve veri işletme gibi pek çok uzmanlık alanları yer alıyor. Başvuruda bulunacak olan adayların Devlet Memurları kKnuna uygun niteliklere sahip olması, askerlikle herhangi bir ilişiğinin bulunmaması, belirli suçlardan hüküm giymemiş olması şartı mevcut.

Orman Genel Müdürlüğü’nden müjde duyuruldu! 861 personel alımı için başvuru ekranı açıldı  

Orman Genel müdürlüğü başvurusu ne zaman?

Orman Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan 861 yeni personel alımı için henüz başvuruların ne zaman başlayacağına yönelik bir açıklama gelmedi. Konuyla ilgili herhangi bir gelişme olması durumunda müdürlüğün resmi internet sitesi üzerinden ve resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılacağı konuşulanlar arasında.

 

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal