Orhan Gencebay’dan korkutan haber: Ameliyata girecek

Türkiye’nin sevilen seslerinden biri olan Orhan Gencebay, sevenlerini korkuttu. Usta sanatçı ameliyat olacağını açıkladı. Peki Orhan Gencebay’ın sağlık durumu nasıl? Hastalığı ne? İşte detaylar…

16.10.2022-12:11 - (Son Güncelleme: 16.10.2022-12:24) Orhan Gencebay’dan korkutan haber: Ameliyata girecek

Arabesk müziğin sevilen isimlerinden biri olan Orhan Gencebay, önümüzdeki hafta içinde ameliyat olacağını açıkladı. Usta oyuncunun açıklaması hayranlarını korkuttu. Binlerce kişi Gencebay’ın hastalığını merak etmeye başladı. 

Orhan Gencebay ameliyat olacak 

Geçtiğimiz akşam eşi Sevim Emre ile görüntülenen Orhan Gencebay, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir süredir ortalarda görülmeyen usta sanatçı, önümüzdeki haftalarda ameliyat olacağını açıkladı. 

Orhan Gencebay: "boğazımda kitle oluşmuş"

Usta sanatçı boğazında bir kitle olduğunu belirterek, "Boğazımda kitle oluşmuş. Önümüzdeki hafta ameliyat olacağım. Ancak öyle büyütülecek bir durum değil. Operasyonun 25 dakika süreceğini öğrendim" dedi.

Ameliyattan sonra stüdyoya girecek

Ayrıca bir süredir albüm hazırlığı içinde olduğunu dile getiren Gencebay, "5 şarkıdan oluşan yeni bir albüm yapacağım. Hepsinin sözlerini ben yazdım. Ameliyattan çıktığım gibi stüdyoya gireceğim" ifadelerini kullandı.

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal