Orhan Gencebay Kalp Rahatsızlığı Nedeniyle Hastaneye Kaldırıldı

Türk sanat camiasının en önemli isimlerinden Orhan Gencebay, kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

15.03.2021-11:04 - (Son Güncelleme: 12.10.2021-17:43)

Koronavirüs nedeniyle hastaneye kaldırıldığı iddia edilen Orhan Gencebay’ın, yakınlarından gelen bilgiye göre, usta sanatçı kalp rahatsızlığı geçirdiği için hastaneye kaldırıldı.

Ülkemizin en sevilen sanatçılarından biri olan arabesk müziğin kuvvetli seslerinden Orhan Gencebay, koronavirüse yakalandığı için hastaneye kaldırıldığı iddia edildi. Usta sanatçının yakınlarından gelen bilgiye göre ise kalp rahatsızlığı geçiren Gencebay'ın, gözlem altına alındığı belirtildi. 

ORHAN GENCEBAY KORONAVİRÜSTEN HASTANEYE KALDIRILDI

Arabesk müziğin sevilen isimlerinden Orhan Gencebay'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve bir özel hastaneden tedavi altına alındığı iddia ediliyor. Geçtiğimiz aylarda Kovid-19 aşısı olan usta sanatçının tedbir için hastanede olduğu da konuşulanlar arasında yer alıyor. Gencebay'ın çevresinden gelen bilgiye göre ise; 'Kalbindeki rahatsızlık nedeniyle hastanede, belirli aralıklarla kontrolden geçiyor.' açıklaması yapıldı.

Geçtiğimiz Şubat ayında pandemi hakkındaki düşünlerini paylaşan Gencebay, 'Herkes gibi evde bekliyoruz. Maskemizi takıyoruz. Mesafemize dikkat ediyoruz. Evden çıkmıyoruz. Böyle yapmak zorundayız' şeklinde konuşmuştu. 

Orhan Gencebay hastaneye kaldırıldı

Orhan Gencebay, geçtiğimiz ay oğlu Gökhan'ın düğünü yapmıştı. Çırağan Sarayı'ndaki düğüne 300 davetli katılmıştı. Sanat ve iş dünyasının ünlü isimlerini bir araya getiren nikaha, iş insanı Mehmet Ali Yılmaz, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Emekli Tüm Amiral Cihat Yağcı, Eski İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu ve TBMM Başkanı Mustafa Şentop gibi önemli isimler de yer almıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal