Ahmet Rıfat Şungar ve Esra Gülmen Evlendi

Ünlü oyuncu Ahmet Rıfat Şungar’dan müjdeli haber geldi. Ahmet Rıfat Şungar, bir süredir birlikte olduğu Esra Gülmen ile Büyükada’da nikah masasına oturdu.

15.03.2021-10:44 - (Son Güncelleme: 15.03.2021-10:44) Ahmet Rıfat Şungar ve Esra Gülmen Evlendi

Farah Zeynep Abdullah ile Ahmet Rıfat Şungar, evliliğe doğru giden ilişkilerini sonlandırma kararı almıştı. Ünlü oyuncu Ahmet Rıfat Şungar, daha sonra gönlünü Esra Gülmen’e kaptırdı.

Görsel sanatlar alanındaki çalışmalarıyla tanınan Esra Gülmen ile mutlu bir birliktelik sürdüren Ahmet Rıfat Şungar’dan güzel haber geldi. Esra Gülmen ile Ahmet Rıfat Şungar, dün İstanbul Büyükada’da gerçekleşen sade bir törenle dünyaevine girdi.

Esra Gülmen ile Ahmet Rıfat Şungar’ın nikahtan özel kareleri kısa süre içinde sosyal medyada paylaşıldı ve gündem oldu. Ünlü çifte çok sayıda tebrik mesajı yazıldı.

Öte yandan Ahmet Rıfat Şungar’ın, damatlığının altına bot giymesi bazı takipçilerinin gözünden kaçmadı.

TÜZÜNATAÇ'LA ADI DUYULDU

Esra Gülmen’in adı kısa süre önce oyuncu Berrak Tüzünataç ile beraber yer aldığı projeyle duyulmuştu. Berrak Tüzünataç, çıplak bedenine ‘Bla bla’ yazarak gündeme geldiği projede Esra Gülmen ile çalışmıştı. İkilinin yer aldığı proje uzun süre gündem olmuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal