Orbler coin nedir? ORBR coin projesi ve yol haritası

Gerçek zamanlı oyunlardan olan Orbler token dünyanın her yerinden oynanabilmektedir. Savunma oyunları olarak belirlenmiş olan oyun alanına dahil olan oyunda oyuncuların düello yapma şansı da var.

07.03.2022-16:43 - (Son Güncelleme: 07.03.2022-17:05) Orbler coin nedir? ORBR coin projesi ve yol haritası

Orbler token dünya genelinde gerçek zamanlı olarak tercih edilen oyunlar arasına dahil oldu. Bu oyun içinde oyuncu, bir desteye 5 ORB kaydederek oyunu zevkle oynamaya devam edebilir. Burada oyuncuların işbirliği yaparak oynamalarının yanı sıra birbirleri ile düello yapmaları şansı da var. 

Oyunda yapılan savaşlardan sonra ne olur?

Savunma oyunlarından olan bu oyunda yapılan savaşların ardından bir oyuncu kendi ORBLER'ını büyütebilir ve tüm unsurların ORBLER'larını nihai olarak Dragon aşamasına dek büyütme çabasında gerekli yolu katedebilir. 

Çok çeşitli sayıda ORB vardır. Bunları toplayarak ise farklı savaşlara dahil olma hakkını kazanır. ORB'lerin sahip olduğu özellikler ise; farklı elemanlar ve aşamalar, yükseltme ve hepsi için ayrı ayrı sağlanmış olan doğuştan gelen bireysel değerler olarak söylenebilir. 

orbler coin

ORB'lerin bu özelliklerinin yanı sıra oyuncu isterse bunları birleştirerek kendi stratejilerini oluşturabilir. 

ORB'ler ile hangi borsa da işlem yapılmaktadır?

ORBler ile işlem yapmakta olan borsalardan en büyüğü şuan için Gate.io olarak söylenebilir. İşlem yapan başka borsalar da mevcuttur. 

Oyunda herkesin sürdürülebilir bir ekonomik sistem içerisine dahil olma şansı vardır. Oyun geliştiricisi de oyuncular ile iletişimde olarak büyüme sağlayabilir. 

Token adı nedir, web sitesi adresine nasıl ulaşılır?

Token adı: Orbler

Token sembolü: ORBR

Orbler'ın resmi web adresinden erişim sağlanabilmektedir. ORBR şuan işin Gate.io borsası araacılığıyla satın alınabilmektedir. 

 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal