Oradan buradan borç isteme devri geride kaldı! 40 Bin TL ödemiz bankadan hazır

Acil paraya ihtiyacı olan vatandaşlara müjdeli haber QNB Finansbank tarafından verildi. Kimlik numarasıyla 40.000 TL’ye kadar kredi verileceği paylaşıldı. Artık oradan buradan borç istemenize gerek yok.

19.03.2024-11:57 - (Son Güncelleme: 19.03.2024-11:57) Oradan buradan borç isteme devri geride kaldı! 40 Bin TL ödemiz bankadan hazır

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara müjdeli haber QNB Finansbank tarafından verildi. Bireysel kredilerde düşük faiz oranıyla geniş vade oranı 40.000 TL kadar kredisini alacağı açıklandı. Teminatsız şekilde ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlar kesinlikle bu fırsatı kaçırmamalı. Bireysel kredi için en cazip fırsat QNB Finansbank tarafından verildi. Acil anında krediniz için tek yapmanız gereken banka müşterisi olmak.

40.000 TL’ye kadar krediniz QNB Finansbank’tan hazır

acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için bireysel kredi kampanyası başlatıldı. Bireysel kredi kampanyası doğrultusunda 40.000 TL’ye kadar nakit kredi fırsatından yararlanmak isteyen vatandaşlar hiç beklemeden QNB Finansbank'tan kredisini çekebilecekler. 40.000 TL’ye kadar bu krediden yararlanmak isteyen vatandaşların tek yapmaları gereken banka şubesinden ya da online olarak banka müşterisi olmak. Banka müşterisi olduktan sonra kredi başvurusunda bulunabilir, kredi notlarının istenilen durumunda olması halinde anında kredi onayı alınabilir. 

Oradan buradan borç isteme devri geride kaldı! 40 Bin TL ödemiz bankadan hazır

Tek bir SMS ile kredinizi çekmek mümkün

QNB Finansbank tarafından başlatılan 40.000 TL’ye kadar kredi fırsatı doğrultusunda maddi sorunlarına acil çözüm arayan vatandaşlar bu krediye başvuruda bulunabilecekler. Kampanya kapsamında 3 ay vadeli ödeme seçeneği ve 6 ay geri ödeme seçeneği de müşterilere sunuluyor. SMS ile başvurabilecek olduğunuz bu kredi için tek yapmanız gereken 5030’a T.C. kimlik numaranızı yazıp iletmek. Hemen sizler de QNB Finansbank müşterisi olarak 40.000 TL’ye kadar ertelemeli şekilde kredinizin sahibi olabilir, dakikalar içerisinde kredinizi hesabınıza alabilirsiniz.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal