Acil kredi çekenler 90 gün sonra ödemeye başlayacak! Sadece emekliler faydalanabilecek

Kredi çekmek isteyenler emekli vatandaşlara yeni bir kredi kampanyası duyuruldu. Kampanya doğrultusunda şimdi kredisini çeken 90 gün sonra ödemeye başlayacak.

19.03.2024-11:31 - (Son Güncelleme: 19.03.2024-11:31) Acil kredi çekenler 90 gün sonra ödemeye başlayacak! Sadece emekliler faydalanabilecek

Emekli vatandaşların ceplerini rahatlatacak, geçim sıkıntısına bir nebze de olsun ilaç gibi gelecek kredi kampanyası duyuruldu. Acil kredi ihtiyacı olan vatandaşlar şimdiden krediyi çekip 90 gün sonra ödemeye başlayacaklar. Sadece emekli vatandaşların faydalanabilecek olduğu bu kredi çeşidi sayesinde sağa sola borcunuz kalmayacak. Tek borcunuz emeklilere özel kredi sunan Akbank’a olacak. İşte Akbank emeklilere özel borç kapatma kredisini detayları… 

Akbank emeklilere borç kapatma kredisi sunuyor

Akbank başlatmış olduğu kredi kampanyalarıyla emekli vatandaşların yanında olmaya devam ediyor. Bu defa başlattığı kredi kampanyası ile birlikte borç kapatmak isteyen emekli vatandaşlara 3 ay ertelemeli şekilde borç kapatma kredisi sunacağını paylaştı. Maddi sıkıntılarını hafifletmek için sunulacak olan bu kredi de geçim sıkıntısı yaşayan emekli vatandaşlar bir nebzede olsun rahat nefes alabilecek. 

Acil kredi çekenler 90 gün sonra ödemeye başlayacak! Sadece emekliler faydalanabilecek

3 ay ertelemeli 100.000 TL’ye kadar borç kapatma krediniz Akbank’ta

Akbank tarafından banka borçları, kredi kartı borçları olan emekli vatandaşların yüzlerini güldürecek haber verildi. Borçları sebebiyle maddi zorluklar yaşayan emekli vatandaşlar Akbank’tan borç kapatma kredisi çekebilecekler. Sunulacak olacak olan borç kabartma kredisiyle rahat bir nefes alabilecek olan emekliler, çekmiş oldukları 100.000 TL’ye kadar krediyle 3 ay ertelemeli şekilde ödemeye başlayabilecekler. 36 ay vadeli şekilde sunulacak olan borç kapatma kredisinde maksimum çekilecek olan tutar 100.000 TL olarak belirlendi. 100.000 TL’ye kadar olan borçlarınızı anında 3 ay ertelemeli kredi seçeneği ile kapatmak istiyorsanız; Akbank’ın borç kapatma kredisine göz gezdirebilirsiniz.

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal