Opet araçta ödeme nedir, nasıl kullanılır? Opet mobil uygulaması ile araçta öde özelliği

Türkiye’nin lider akaryakıt markalarından birisi olan Opet yeni bir özelliği insanların dikkatini çekti. Opet’in mobil uygulaması ile araçta öde özelliğinin nasıl yapıldığını öğrenmek isteyen internet üzerinden araştırmalarını sürdürüyor. Peki Opet araçta ödeme nedir, nasıl kullanılır? İşte konu hakkında merak edilenler...

23.03.2022-17:54 - (Son Güncelleme: 23.03.2022-17:54) Opet araçta ödeme nedir, nasıl kullanılır? Opet mobil uygulaması ile araçta öde özelliği

Türkiye’de yıllardır akaryakıt sektörünün öncülerinden birisi olan Opet, müşterilerinin Opet istasyonlarında yaptığı alışverişi daha hızlı ve kolay hale getirmek için yeni bir özelliğini piyasaya sürdü. Buna göre Opet’in mobil uygulamasına kayıt olan insanlar ödemelerini araçlarından inmeden kolaylıklar yapabilecek.

Opet araçta ödeme nedir, nasıl kullanılır?

Opet’ten akaryakıt satın alan kişilerin araçlarından inmeden ödemelerini kolaylıkla yapmak isteyen insanların ilk olarak Opet Mobil Ödeme Sistemi’ne kayıt olmaları gerekiyor. Kayıt işlemleri için Opet’in mobil uygulaması veya opet.com.tr intenet adresi tercih edilebilir.

Opet araçta ödeme

İlk olarak Opet Kart bilgileri uygulamanın girişindeki ekrana girilir. Sonrasında ‘’Yeni Üyelik’’ kısmına giriş yaparak üyelik işlemleri başlatılır. Açılan ekranda araç plakası, kredi kartının 16 hanesi ve son kullanma tarihi gibi bilgiler girilir ve onaylanır.

Opet araçta ödeme özelliğini kullanmak isteyenlerin yapmaları gereken işlemler ise şu şekilde:

- Akaryakıt dolumu öncesinde pompa görevlisine mobil ödeme yapılacağı bildirilir.

- Akaryakıt dolumunun tamamlanmasının ardından telefona gelen ödeme bilgisi geldiğinde onaylama işlemi yapılır.

- Telefona gelen tek kullanımlık doğrulama kodu Opet’in mobil uygulamasına girilir.

- Mobil ödeme başarılı onay mesajının görülmesiyle ödeme işlemi sona erer.

Yukarıda belirtilen kayıt işlemlerini tamamlayan kişiler herhangi bir Opet akaryakıt istasyonunda alışveriş yaptığında araçlarından inmeden ödemelerini gerçekleştirebilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal