Onur Seyit Yaran kaslı vücudu ile sosyal medyayı birbirine kattı! Oyuncu yorum yağmuruna tutuldu

Katıldığı modellik yarışmasıyla adını Tüm Türkiye'ye duyuran Onur Seyit Yaran, Kardeşlerim dizisindeki başarısıyla da Barselona'da geniş bir hayran kitlesine ulaştı. Birçok dizide yer alan ünlü oyuncu davet edilmesi üzerine Barselona'da tatil yapmaya gitti. Tatilden paylaştığı pozlar ise takipçileri mest etti

15.07.2022-14:28 - (Son Güncelleme: 15.07.2022-14:28) Onur Seyit Yaran kaslı vücudu ile sosyal medyayı birbirine kattı! Oyuncu yorum yağmuruna tutuldu

ATV’nin sevilen dizisi Kardeşlerim’in Doruğu Barcelona'nın gözdesi oldu. Onur Seyit Yaran,  Barcelonalı hayranlarını üzmeyerek tatil için Barselona'ya gitti. Cansu Dere'nin de davet edildi İspanyol TV kanalı 3'e konuk olan Onur Seyit yaran ülke basınında büyük ses getirdi. 

Kaslı vücuduyla  kendisine hayran bıraktı 

Yoğun iş temposundan sonra tatil için Barcelona'ya giden genç oyuncu vaktini spor yaparak geçiriyor. Onur Seyit yaran plajda verdiği pozları sosyal medya hesabından paylaşınca ortalık karıştı. Yakışıklı oyuncunun 3.5 milyon takipçili sosyal medya hesabında paylaştığı üstsüz pozları görenler kendisine hayran kaldı.

Onur Seyit Yaran Mest Etti

Takipçileri yorum yağmuruna tuttu

319 binden fazla beğeni alan fotoğraflarına takipçilerimden de yorum gecikmedi. Onur Seyit Yaran’ın kaslı vücudunu gören takipçileri “Buraları yaktın" ve "Nutkum tutuldu" yorumunda bulundu. 

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal