Yasemin Özilhan tarzı ile kendine hayran bıraktı! Yaz şıklığı takipçilerinden tam not aldı

Yasemin Özilhan şıklığıyla herkesi kendisine hayran bırakıyor. Eşi ve çocukları ile birlikte Paris seyahatine çıkan Yasemin Özilhan şimdilerde Avşa Adası’nda tatilin tadını çıkarıyor.

15.07.2022-11:16 - (Son Güncelleme: 15.07.2022-11:16) Yasemin Özilhan tarzı ile kendine hayran bıraktı! Yaz şıklığı takipçilerinden tam not aldı

Hem güzelliği ile hem de fiziği ile çok konuşulan Yasemin Özilhan şimdilerde Avşa Adası'nda tatil keyfi yapıyor. Geçtiğimiz günlerde eşi ve çocukları ile birlikte Paris seyahatine çıkan güzel oyuncu tarzıyla da adından sık sık söz ettiriyor. İşte Yasemin Özilhan'ın yaz şıklığı…

Yasemin Özilhan yine tarzını konuşturdu

Geçtiğimiz günlerde Paris'e tatile giden Yasemin Özilhan,  çok sevdiğini söylediği Avşa Adası'nda tatil yapıyor. Tatil için en çok tercih ettiği noktalardan biri Avşa Adası olurken güzel oyuncu güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıyor. Özellikle tarzını sık sık konuşturan Yasemin Özilhan yaz şıklığıyla  takipçilerinden tam not aldı. 

Sosyal medya hesabı üzerinden sık sık paylaşım yapan Yasemin Özilhan tatilde  çektirdiği pozları da takipçilerinin beğenisine sundu. 

Yasemin Özilhan Yaz Şıklığı

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal