Önündeki Otomobile Çarpan 83 Yaşındaki Sürücü Polislere Zor Anlar Yaşattı

Antalya’da Manavgat ilçesinde 83 yaşındaki bir sürücü, önündeki araca çarpması sonucunda 2 kişinin yaralanmasına neden oldu. Olayda sürüklenen otomobil, yaklaşık 500 metre sonra durabildi.

03.12.2021-11:03 - (Son Güncelleme: 03.12.2021-14:08) Önündeki Otomobile Çarpan 83 Yaşındaki Sürücü Polislere Zor Anlar Yaşattı

Kaza, Alanya-Manavgat D-400 karayolunda meydana geldi. Karayolunda seyir halinde bulunan Seyit Gül, kendisiyle aynı istikamette olan 83 yaşındaki Ömer Aksoy’un aracına çarptı. Çarpılmanın etkisiyle otomobil, refüjdeki bariyerlere çarparak durabildi. Araca çarpan sürücünün otomobili ise yaklaşık 500 metre ilerideki Kızılağaç kavşağı yakınlarında durabildiği belirtildi. 

Antalya’da Manavgat ilçesinde 83 yaşındaki bir sürücü, önündeki araca çarpması sonucunda   sürücü Seyit Gül ve otomobilde yolcu olarak Hamdi Zühal Ertürk yaralandığı bildirildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

83 YAŞINDAKİ SÜRÜCÜ POLİSLERE ZOR ANLAR YAŞATTI

83 yaşındaki Ömer Aksoy, olay yerine gelen trafik polisi ve jandarma ekiplerine zor anlar yaşattı. Jandarma ekipleri, 83 yaşındaki sürücüye karakola gidip ifade vermesini söylemesi üzerine ‘Ben 83 yaşındayım. Kulağım duymaz gözüm görmez. Yüzde 81 engelli olduğuma dair devlet hastanesinden raporum var. Beni uğraştırmayın. Ne yapacaksanız burada yapın ve ben arabamı kamyona yükleyip gideyim’ şeklinde konuştu. 

Yaşlı adam, karakola gidip ifade vermemek için jandarma ekiplerine uzun süre dil döktü. 83 yaşındaki Ömer Aksoy, olay yerine çağırdığı çekicinin, aracını yüklenmesinin ardından jandarma ekipleri ile beraber karakola gitmeyi kabul etti. 

TERS YÖNDEN GELİP BANA ÇARPTI

Alanya istikametinden Manavgat istikametine giden sürücü meydana gelen kazayla ilgili şu ifadeleri kullandı; ‘Ben Alanya istikametinden kendi yolumda geliyordum. Bir anda karşımdan gelen otomobili gördüm. Gelip bana kafadan çarptı. Çarptıktan sonra da yoldan şarampole gitti. Ben de yaklaşık 1 kilometre geldim. Arabadan duman çıkmaya başlayınca durup baktım’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal