Tuzla'da Ölümcül Trafik Kazası, Baba Ve Oğul Hayatını Kaybetti!

Tuzla'da meydana gelen olayda, trafik ışıklarında dönüş yapan araca cadde üzerinden son hız gelen bir araç çarparak kazaya sebep oldu.

11.11.2021-11:37 - (Son Güncelleme: 11.11.2021-11:37)

Son dakika gelen bilgilere göre, Tuzla'da yaşanan olayda, trafik ışıklarında dönüş yapan araca, cadde üzerinde seyir halinde olan başka bir araç çarptı. Kaza sonucu baba ve oğul hayatını kaybederken, 3 kişi ağır yaralandı.

10 Kasım Çarşamba günü Tuzla'da yaşanan olayda, Formula1 yolu üzerinde Salkım Sokak girişinde saat 15:00 sularında yaşanan trafik kazasında, cadde üzerinde seyir halinde bulunan Ali Çığlı'nın kullandığı 41 AIF 446 plakalı otomobil, trafik ışıklarının bulunduğu noktadan dönüş yapan Faruk Türk'ün kullandığı 34 BJC515 plakalı araçla çarpıştı.

BABA VE KÜÇÜK OĞLU HAYATINI KAYBETTİ

Kaza sonrası Faruk Türk ile Ali Çığlı'nın yanı sıra otomobillerde bulunan Talha Türk, Can Akça ve Yiğit Reha Akan ağır yaralandı. Olay yerinde bulunan görgü tanıklarının sağlık ekiplerine haber vermesi ile olay yerine gelen ekipler şahısları ambulans ile hastaneye kaldırdı. Hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen Faruk Türk ve 8 yaşındaki küçük oğlu Talha Türk yaşamını yitirdi. 

GÜVENLİK KAMERALARI TRAFİK KAZASINI ANBEAN KAYDETTİ

Olay anını saniye saniye çeken güvenlik kamerası görüntüleri göre, karşı şeride geçerek dönüş yapmaya çalıştığı sırada cadde üzerinde seyir halindeki Ali Çığlı'nın kullandığı otomobilin süratle çarptığı ve araçların hasar aldığı net bir şekilde görülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal