OnlyFans fenomeni Mia Khalifa çölde iç çamaşırlı pozu sosyal medyayı salladı

Sık sık paylaştığı cesur pozlarla adından söz ettiren OnlyFans fenomeni Mia Khalifa çölde verdiği sırt dekolteli iç çamaşırlı pozuyla sosyal medyayı salladı. Mia Khalifa'nın paylaştığı cesur poza kısa bir sürede milyonlarca yorum yağdı.

06.05.2022-19:15 - (Son Güncelleme: 06.05.2022-19:15) OnlyFans fenomeni Mia Khalifa çölde iç çamaşırlı pozu sosyal medyayı salladı

Sosyal medyayı çok aktif bir şekilde kullanan ve yaptığı cesur paylaşımlarda adından sıkça sööz ettiren OnlyFans fenomeni Mia Kahlifa çölde paylaştığı sırt dekolteli iç çamaşırlı pozuyla yine gündem oldu. Son olarak İtalya turunda üstsüz fotoğrafını paylaşan Khalifa bu seferde çöl gezisi sırasında yine çok konuşulacak bir fotoğraf paylaştı. Konumunu belirtmediği bir çölde kazağı ve elinde kahvesi ile objektiflere poz verdiği bir fotoğraf paylaşan ünlü fenomen daha sonra bikinisinin sırtını açarak verdiği sırt dekolteli fotoğrafı ile sosyal medyayı salladı.

Mia Khalifa'nın iç çamaşırlı pozu yorum yağmuruna tutuldu

Mia Khalifa'nın iç çamaşırlı pozu yorum yağmuruna tutuldu

Yere serdiği beyaz bir örtü üzerinde oturarak samimi bir poz veren Khalifa daha sonra iç çamaşırının arkasını açarak cesur bir poz sergiledi. Khalifa'nın "Bunu seviyorum" notuyla paylaştığı cesur pozuna kısa bir sürede milyonlarca beğeni yorum yağdı. 

Mia Khalifa'nın paylaştığı iç çamaşırlı pozu yorum yağmuruna tutuldu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal