Esra Bilgiç sahil pozları ile mest etti

Başarılı oyuncu yaptığı paylaşımlarla yine hayranlarını mest etmeyi başardı. Son attığı gönderisinde deniz kenarında yaptığı paylaşımlarla ve güzelliğiyle herkesi büyüledi. Her paylaşımıyla ilgi odağı olmayı başaran Esra Bilgiç'in mest eden sahil pozları...

06.05.2022-18:22 - (Son Güncelleme: 06.05.2022-18:22) Esra Bilgiç sahil pozları ile mest etti

Son olarak Fox TV ekranlarında yayınlanan Kanunsuz Topraklar adındaki dizide rol alan ve büyük bir kesimin zamanının popüler dizilerinden biri olan Diriliş Ertuğrul dizisindeki 'Halime Sultan' karakteriyle tanınan güzel oyuncu, Instagram'da yaptığı son paylaşımıyla isminden söz ettirmeyi başardı.

Sahil pozlarıyla herkesi kendine hayran bırakan yetenekli oyuncu, rol aldığı Kutsal Kavga adlı filmle dikkatleri üzerine çekerken dünyaca ünlü iç çamaşırı markası olan Victoria's Secret için kamera karşısına geçmişti.

Bu reklam filminde ise iç çamaşırı üzerine ceket giymesi ise birçok hayranın dikkatini çekmişti. Bunun üzerine ise ceketle iç çamaşırı reklamı yaptığı için birçok eleştirel yorum aldı.

Instagram'da 6,7 milyon takipçisi olan Esra Bilgiç'in her yaptığı paylaşımla ilgi odağı olmayı paylaşıyor. Son yaptığı paylaşımla da dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu yine herkesi mest etti.

Güzel havaları değerlendiren oyuncunun sahil pozları...

Esra Bilgiç Sahil Pozları

Esra Bilgiç Sahil Pozu

Esra Bilgiç

Esra Bilgiç 2

Esra Bilgiç mest eden paylaşımlar

Esra Bilgiç mest eden paylaşımlar 2

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal