İç çamaşırı reklamı ile gündem olan Esra Bilgiç'ten kumsal pozları: Bu ceket reklamı mı?

Dünyaca ünlü Victoria's Secret markası ile reklam anlaşması yapan ve reklam filminde oynayan ünlü oyuncu Esra Bilgiç'İn iç çamaşırı reklamı sonrası verdiği kumsal pozları olay oldu. Bilgiç'in paylaşımını gören sosyal medya kullanıcıları, 'Bu ceket reklamı mı?' sorusunu sormadan edemedi.

06.05.2022-17:28 - (Son Güncelleme: 06.05.2022-17:28) İç çamaşırı reklamı ile gündem olan Esra Bilgiç'ten kumsal pozları: Bu ceket reklamı mı?

TV kanallarında yayınlanan ve final bölümüyle ekranlara veda eden 'Kanunsuz Topraklar' dizisinin Gülfem'i Esra Bilgiç, dünyaca ünlü iç çamaşırı markası Victoria's Secret ile reklam anlaşması yapmıştı. İç çamaşırı markasının reklamlarında oynayan Bilgiç'in üzerinde ceketle reklamlarda boy göstermesi çok fazla dikkat çekmişti.

Esra Bilgiç'ten kumsal pozları

Bir dönem 'Diriliş Ertuğrul' isimli TV dizisinde de 'Halime Hatun' rolüyle milyonların kalbine taht kuran ünlü oyuncu Esra Bilgiç, Instagram hesabını aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alıyor. Son olarak gittiği deniz kıyısında birbirinden farklı pozlar veren güzel oyuncu bu pozlarını takipçileriyle paylaştı. Başarılı oyuncunun fotoğrafları kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Esra Bilgiç'ten kumsal pozları

Esra Bilgiç'ten kumsal pozları: Bu ceket reklamı mı?

İç çamaşırı markasının tanıtımını yaparken üzerine ceket giymesi çok konuşulan Esra Bilgiç, "Ceket ile çamaşır reklamında oynamak ne?" yorumlarıyla karşı karşıya kalmıştı. Hakkındaki söylentilere yanıt vermeyen ünlü oyuncu Bilgiç, sosyal medya paylaşımlarına ara vermeden devam etmişti.

Esra Bilgiç'ten kumsal pozları

Başarılı oyuncudan son olarak birbirinden güzel kumsal pozları geldi. Instagram hesabında 6,7 milyon takipçisi olan Esra Bilgiç'in deniz kenarındaki pozları görenleri kendisine hayran bıraktı.

Esra Bilgiç'ten kumsal pozları

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal