26.04.2022-13:23 (Son Güncelleme:23.06.2022-15:23)


1

Spor Toto Süper Lig'in 34.haftasında oynanan Beşiktaş - Kasımpaşa karşılaşmasında siyah beyazlılar sahadan 3-0'lık mağlubiyetle ayrılarak büyük bir şok yaşadı.



2

Karşılaşmanın ardından NTV ekranlarında değerlendirmelerde bulunan Önder Özen, karşılaşma hakkında söyledikleriyle dikkatleri üzerine çekti.



3

Önder Özen, Beşiktaş - Kasımpaşa maçı hakkında yapmış olduğu değerlendirmelerde ;



4

Önder Özen : Kasımpaşa'nın yaptıkları, Beşiktaş'ın bütün defolarını ortaya çıkardı. Kasımpaşa kalecisi Ertuğrul Taşkıran, kariyerinin en formda dönemini geçiriyor. Kaleci antrenörü Serdar Kulbilge'nin etkisi büyük.



5

Önder Özen : Kasımpaşa'nın yeni bir fikir üreterek böyle bir oyun oynaması, çok net bir şekilde Sami Uğurlu'nun başarısı.



6

Önder Özen : Beşiktaş, sanki rakip yokmuş gibi sadece kendine odaklanmış. Bu Kasımpaşa'yı gözardı etmek büyük hata.



7

Önder Özen : Beşiktaş, sanki rakip yokmuş gibi sadece kendine odaklanmış. Bu Kasımpaşa'yı gözardı etmek büyük hata. Geçiş oyununun ne olduğunu bize tam anlamıyla gösterdi Kasımpaşa. Aynı Alman takımları gibiydiler. Bu maç Beşiktaş üzerinden okunamaz. Hiçbir oyuncu iyi değildi ve kenardan gelen müdahaleler de çok yetersizdi. Beşiktaş, bütün maç tel tel döküldü. Kasımpaşa, aynı Freiburg gibi oynuyor.



8

Önder Özen : O oyun Kasımpaşa gibi takımlar için uygun ancak Beşiktaş'ın da buna benzer bir oyun oynamaya çalıştığını düşünüyorum. Beşiktaş'ta olmaz. Beşiktaş, çok fazla uzun top denedi. Bu tarz rakiplere karşı atılan pasların boyunu kısmalısınız. Bunu yapacak isim de Atiba'ydı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR