26.04.2022-11:46 (Son Güncelleme:21.06.2022-15:45)


1

Pek çok takım onu istiyor

Pek çok takım onu istiyor

Genç yetenek Süper Lig ekibi Kasımpaşa'da çok önemli işlere imza attı ve bu anlamda pek çok takımın transfer gündemine girdi.



2

Önemli ekiplerin radarında

Önemli ekiplerin radarında

Oynadığı oyunla takımların gözdesi haline gelen futbolcu yurt dışından önemli ekiplerin de radarına girdi.



3

İzlemeye geldiler

İzlemeye geldiler

Kasımpaşa'nın 21 yaşındaki genç sol beki Eren Elmalı gösterdiği performansla bu sezon büyük alkış aldı. Futbolcunun performansının ardından ise önemli gelişmeler yaşanmakta. Eren Elmalı ile ilgilenen takımlar ise büyük yankı uyandırdı. Futbolcuyu Beşiktaş - Kasımpaşa maçına izlemeye gelen scoutların beğendiği öğrenildi. Bu takımlar arasında ise Lyon, Monaco ve Atletico Madrid gibi önemli kulüpler yer almıştı.



4

Fransız ekibi çok istiyor

Fransız ekibi çok istiyor

Oyuncu ile en çok ilgilenen takımın ise Monaco olduğu ve futbolcu için transfer çalışmalarına başladıkları aktarıldı.



5

Sarı lacivertliler kadrosuna katamamıştı

Sarı lacivertliler kadrosuna katamamıştı

Eren Elmalı ile Fenerbahçe'nin ciddi bir şekilde ilgilendiği biliniyordu. Hatta oyuncu için ara transfer döneminde Kasımpaşa ile temasa geçilmiş fakat transfer sonuçlanmamıştı.



6

Yeniden temasa geçecekler

Yeniden temasa geçecekler

Sarı lacivertlilerin futbolcu için yazın yeniden temasa geçeceği ifade ediliyordu. Fakat sarı lacivertlilere ciddi bir rakip çıktı. Monaco oyuncu için kolları sıvadı. Yaşanacak yeni gelişmeler büyük merak konusu haline geldi.



7

Oyuncunun kariyeri

Oyuncunun kariyeri

21 yaşındaki sol bek Eren Elmalı, Kartalspor altyapısında başladığı futbol kariyeri sonrası Kasımpaşa'ya transfer oldu. Kasımpaşa'nın ardından ise Silivrispor'un kiralık olarak yolunu tuttu.



8

Pek çok pozisyonda etkili

Pek çok pozisyonda etkili

Silivrispor'dan ise son olarak Kasımpaşa'ya transfer oldu. Ana mevkisi sol bek olan Eren Elmalı, orta sahanın solunda ve sağ bek olarak görev alabilmektedir.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR