26.10.2021-14:23 (Son Güncelleme:26.10.2021-14:23)


1

Ünlü spor yazarı Ömer Üründül, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisi ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarla sosyal medyada büyük ses getirdi.



2

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisinde geriye düştüğü karşılaşmada siyah beyazlılar sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılarak derbide ezeli rakibini mağlup etmeyi başarmıştı.



3

Ömer Üründül : İki şampiyonluk adayının derbisinde futbol adına olumlu hiçbir şey yoktu. Sadece bir kısırdöngü... Beşiktaş maça beklendiği gibi baskılı başladı ama hücum girişimleri organize ve etkili değildi. Galatasaray'ın taktik planı Lokomotif Moskova maçının aynısıydı. Oyunu domine eden Beşiktaş'tı ama pozisyon yoktu.



4

Ömer Üründül : İlk yarıda ileriye gitmekte çok sıkıntı yaşayan Galatasaray bir atak girişiminde Cicaldau'nun güzel şutuyla sürpriz bir gol attı. Moral avantajını da eline geçirmişti. Ama çok kısa süre sonra Muslera'nın hatasından beraberlik golü gelince Galatasaray'ın büyük avantajı kayboldu. 2. devre de Beşiktaş yine daha atak ama yine pozisyon yoktu. En sonunda bir kornerde arka direkte Larin hem kendisinin hem de takımının ikinci golünü attı ve Beşiktaş'a üç puanı getirdi.



5

Ömer Üründül : Sergen Yalçın dua etsin elinde Larin, Souza ve Necip gibi fizik açıdan güçlü, yüreklerini sahaya yansıtan futbolcular var. Alex, Pjanic, Ghezzal ve Batshuayi fizik açıdan son derece yetersizler. Larin önce ilk golü attı, ikinciyi atarken Yedlin son anda dokundu.



6

Ömer Üründül : Üçüncü denemesinde ise ikinci golünü attı. Kanadalı, Galatasaray defansını zorlayan tek forvetti. Uzun süre oynamamasına rağmen Umut Meraş'ı da beğendim.



7

Ömer Üründül : Galatasaray'a gelirsek... Önce ikinci golü yiyerek son 15 dakikadaki kontra bulma şansını kaçırdı ama Beşiktaş skor avantajı ile kapanırken de bu sefer eline penaltı fırsatı geçti. Onu da Mostafa ile değerlediremeyince yenilgiyi kabul etmek zorunda kaldılar.



8

Ömer Üründül : Fırat Aydınus tek kelime ile mükemmeldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR