26.10.2021-13:47 (Son Güncelleme:26.10.2021-14:12)


1

Fenerbahçe'de, Bursaspor'dan transfer edilen Burak Kapacak lisansı çıkmaması nedeniyle uzun süre forma giyemedi. Sonraki maçlarda ise kulübede oturdu. Futbolcunun forma giymemesi büyük tartışma konusu oldu.



2

Fenerbahçe'de Vitor Pereira yoğun eleştiriler alırken takımda bir başka tartışma konusu da yeni genç yıldız Burak Kapacak'ın hiç süre alamaması oldu.



3

Fenerbahçe, Bursaspor'un genç yıldızı Burak Kapacak için ani bir transfer operasyonu yapmıştı. 21 yaşındaki yıldız futbolcuyu Fransız ekibi Bordeaux'a gidecekken 1 milyon 350 bin euro karşılığında (yaklaşık 15 milyon TL) bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna katmıştı.



4

Fakat genç futbolcu henüz hiçbir karşılaşmada forma şansı bulamadı. Genç yıldız UEFA'ya bildirilen kadroda yer almazken, 21 yaşındaki kanat Burak Kapacak Süper Lig'de ilk 3 hafta lisansı çıkmadığı için görev alamadı. Burak Kapacak, sonraki 5 karşılaşmada kulübede yer aldı ve son 2 maçta ise kadroya alınmadı.



5

Büyük umutlarla transfer edilen futbolcunun daha sahaya hiç çıkmaması Fenerbahçeli taraftarların yoğun tepkisini çekti.



6

Futbolcunun takımda olan performansı taraftarlar tarafından çok büyük bir merakla beklenirken, henüz daha süre almamış olması ve futbolcunun oynatılmasının Vitor Pereira tarafından gündeme getirilmiyor olması gerek Fenerbahçeli taraftarların gerek futbolseverlerin dikkatini çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR