26.10.2021-12:23 (Son Güncelleme:26.10.2021-13:00)


1

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftası dev bir derbiye sahne oldu. Haftanın kapanış maçında Beşiktaş ile Galatasaray kozlarını paylaştı. Dev mücadelede Beşiktaş kendi evinde Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Galatasaray takımına yoğun eleştiriler geliyor. Takımda eleştiri oklarının üzerinde bulunan futbolculardan birisi de Fernando Muslera olarak göze çarpıyor.



2

Sarı kırmızılıların kalecisi hakkında yoğun eleştiri yapan isimlerden biriside Galatasaray'ın eski futbolcusu ve eski yardımcı antrenörü Ümit Davala oldu.



3

Vodafone Park'ta oynanan mücadelede Alexandru Cicaldau'nın 35. dakikada attığı golle 1-0 öne geçmeyi başaran sarı kırmızılılar, Cyle Larin'in 39 ve 64. dakikalarda kaydettiği gollere engel olamadı ve sahadan puansız bir şekilde ayrıldı. Süper Lig'de üç maçlık galibiyet serisi sona eren Galatasaray 17 puanda kalırken, Beşiktaş ise puanını 20'ye çıkarmayı başardı.



4

Bir dönem sarı kırmızılılarda yardımcı antrenörlük yapan ve sarı kırmızılıların eski futbolcusu olan Ümit Davala, Galatasaray'ın yediği golde Fernando Muslera'yı eleştirdi.



5

Ümit Davala yaptığı açıklamada, ''Merkezden kısa paslarla hücum eden Beşiktaş, onun yerine yandan gelen uzun bir topla golü buldu. Muslera'nın da hatası var. Çıkarsan o topu alacaksın" ifadelerine yer verdi.



6

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve eski yardımcı antrenörü Ümit Davala'nın Galatasaray'ın file bekçisi Fernando Muslera hakkında yaptığı açıklamalar büyük ses getirdi. Ümit Davala'nın yorumları gündem oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR