Ömer Üründül Fenerbahçe'nin yeni sezon öncesinde yollarını ayırması gerektiği futbolcuları söyledi

Fenerbahçe’nin yeni sezon öncesinde yaptığı transferler nedeniyle kadrosundaki futbolcu sayısı iyice yükseldi. Takımdan ayrılacak olan isimler merakla beklenirken ünlü yorumcu Ömer Üründül’den sürpriz açıklamalar geldi.

25.07.2022-14:29 - (Son Güncelleme: 25.07.2022-14:29)

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezon öncesinde transfer dönemini oldukça hareketli geçiren Fenerbahçe’de oyuncu sayısı tam 35’e çıktı. Sarı lacivertliler yeni sezon öncesinde Teknik Direktör Jorge Jesus’un istekleri üzerine kadroda büyük değişimler yapmaya başladı.

Son olarak kadrosuna İtalyan ekibi Cagliari’nin yıldız isimlerinden Joao Pedro’yu katan Fenerbahçe’de takımdan ayrılacak olan isimler ve yeni yapılacak olan transferler merakla bekleniyor.


Ömer Üründül'den flaş açıklama

Sabah Gazetesi yazarlarından Ömer Üründül, Fenerbahçe’de yeni sezonun kadro planlaması ile ilgili konuşurken, yaptığı açıklamalar büyük ses getirdi. Ömer Üründül, yaptığı açıklamalarda ;

‘ Fenerbahçe’de yeni sezon öncesinde bu kadar çok oyuncu olmasının nedeni, daha önceki yıllarda yapılan gereksiz transferler. Tabii ki doğru transferler de var. Örnek olarak; Muriqi, Kim ve Eljif Elmas... Öncelikle santrfor bölgesinde King, Pedro ve Serdar Dursun'u göz önüne aldığımızda ivedilikle Berisha ve Samatta ile yolların ayrılması gerekiyor. Meyer, Lemos, Caulker da diğer gönderilmesi gereken isimler. Takımda ayrılacak başka bir isim de gündeme gelecekse kararını Jesus verecek. Bana göre F.Bahçe'nin bu sene bonus transferi İsmail Yüksek'ten sonra en büyük faydayı Pedro getirecek. Cagliari'nin geçen sezon özetleri dışında 3 maçının tamamını izledim. Pedro, tam isabet nokta bir transferdir. ‘ ifadelerini kullanarak dikkatleri çekti.

Serkan Morova
serkan.morova@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal