Ömer Üründül, A Milli Takım Hakkında Ses Getiren Açıklamalarda Bulundu!

A Milli Takım'ın bu akşam karşılaşacağı Letonya maçından önce ünlü yorumcu Ömer Üründül'den dikkat çeken açıklamalar geldi.

11.10.2021-15:14 - (Son Güncelleme: 11.10.2021-15:23) Ömer Üründül, A Milli Takım Hakkında Ses Getiren Açıklamalarda Bulundu!

Bu akşam A Milli Takımı'mız zorlu Letonya deplasmanına çıkacak. Zorlu karşılaşma A Milli takım için çok büyük önem taşıyor. A Milli Takım'ın zorlu maçtan kesinlikle puan kaybı yaşamaması gerekiyor. Letonya ile karşılaşılacak zorlu karşılaşma spor medyasının yoğun gündeminde yer alıyor. Sadece bir kez yenip son 5 maçta ise berabere kaldığımız Kuzey ülkesi Letonya'ya karşı şansımız hiçbir şekilde tutmuyor. A Milli Takım artık bu karşılaşmada şeytanın bacağını kırmak istiyor. Zorlu karşılaşmadan önce ünlü spor yorumcusu Ömer Üründül'den ses getiren açıklamalar geldi. Ömer Üründül, yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti.

ÖMER ÜRÜNDÜL'DEN A MİLLİ TAKIM İLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Ömer Üründül, A Milli Takım ile ilgili çok konuşulacak yorumlarda bulundu. Ömer Üründül yaptığı açıklamada, ''Katar elemelerine farklı Hollanda ve Norveç galibiyetleriyle başladıktan sonra çok ümitlenmiştik. Ama sonrasında oynadığımız tüm maçlarda Cebelitarık hariç kazandığımız yok. Bu tabii ki bizim için olumsuz bir tablo. Letonya bize çok ters geliyor. Bugüne kadar bir türlü yenemedik, beraberliğe abone olduk. EURO 2004 öncesi bize play-off'ta elendiklerini de unutmamak lazım.''

''Takımımız iyi bir durumda değilken de Riga'da deplasmandayız. Kalite olarak onlardan daha iyi takımız ama bunlar yetmiyor. Çünkü her zaman vurguladığım gibi bizim oturmuş bir sistemimiz yok. Letonya'nın, Hollanda'ya 1-0 yenilmesi de ne kadar zor bir maça çıkacağımızın göstergesi. Kazanabilirsek ikincilik şansımız büyük oranda devam eder. Onun için futbolcularımızın her şeylerini bu maçta ortaya koymaları gerekiyor.'' ifadelerine yer verdi.

Ünlü yorumcunun zorlu Letonya öncesi yaptığı açıklamalar büyük ses getirdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal