Belçika'nın Yıldızı Thibaut Courtois'dan UEFA'ya Sert Sözler Geldi!

Belçika Milli Takımı ve Real Madrid'in file bekçisi Thiaut Courtois'dan, UEFA'ya çok sert sözler geldi. Yıldız yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti.

11.10.2021-14:16 - (Son Güncelleme: 11.10.2021-21:07) Belçika'nın Yıldızı Thibaut Courtois'dan UEFA'ya Sert Sözler Geldi!

Real Madrid'in ve Belçika Milli Takımı'nın kalesini koruyan başarılı eldiven Thibaut Coustais'in yaptığı açıklamalar çok ses getirdi. UEFA Uluslar Ligi'nde oynanan ve Belçika-İtalya'nın 3.lük için mücadele ettiği karşılaşmada Belçika'nın kalesini koruyan başarılı eldiven, maçın ardından ses getiren açıklamalarda bulundu. Yıldız futbolcunun yaptığı açıklamalar spor kamuoyunda büyük ses getirdi.

THİBAUT COURTOİS UEFA İLE İLGİLİ DİKKAT ÇEKEN SÖZLER SÖYLEDİ

Belçika ve Real Madrid'in kalesini koruyan başarılı file bekçisi, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Yıldız futbolcu UEFA'ya adeta ateş püskürdü. Deneyimli file bekçisi yaptığı açıklamada, "Birbirimize karşı dürüst olmalıyız. Üçüncülük maçı tamamen para için oynanıyor. UEFA, Konferans Ligi'ni yarattı. Hep aynı. Süper Lig'e karşı çıktılar ama aynısını yapıyorlar. UEFA oyuncuları asla umursamıyor. Sürekli yeni maçlar, yeni turnuvalar ekleniyor. Süper Lig'de oynamak isteyen takımlara kızabilirler ama oyunculara değil. Hep ceplerini düşünüyorlar. Biz robot değiliz." dedi.

Futbolcunun yaptığı açıklamalar, dünyada gerek spor basınında gerek kamuoyunda büyük dikkat çekti. Yıldız futbolcu yaptığı açıklamalarla futbol dünyasından büyük destek de aldı. Futbolcuya sosyal medyadan pek çok futbolcu ve futbolsever destek çıktı. Belçikalı yıldız, yaptığı açıklamalar ile bu aralar sosyal medyanın gündemindeki isimlerden birisi haline geldi.

Öte yandan Belçika ile İtalya'nın 3.lük için karşılaştığı maçta İtalya, Belçika'yı 2-1 yenmiş ve Bronz madalyanın sahibi oldu. Maçın golleri İtalya'da N.Barella ve D. Berardi'den gelmişti. Belçika'da ise takımının ek golünü C. De Ketelaere kaydetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal