Ömer Pural intihar mı etti? Boğaziçili öğrenci barfiks demirine asılı bulundu

Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi Ömer Pural, İstanbul 4. Levent'te yarı zamanlı olarak çalıştığı işyerinde barfiks demirine asılı olarak bulundu. Gencin cesedi incelemeye alınırken polis, olayın intihar mı yoksa bir cinayet mi olduğunu araştırıyor.

14.05.2022-13:41 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-13:41) Ömer Pural intihar mı etti? Boğaziçili öğrenci barfiks demirine asılı bulundu

Boğaziçi Üniversitesi son sınıf öğrencisi olan Ömer Pural, yarı zamanlı çalıştığı işyerinde bulunan barfiks demirine asılmış olarak bulundu. Dağcılık ve tırmanış sporlarıyla uğraşan gencin ölüm haberi yakınlarını yasa boğdu. Polis ise intihar şüphesi üzerinde durarak bir inceleme başlattı.

Olay dün İstanbul'un Kapıthane ilçesi 4. Levent'te meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi'nde son sınıfta okuyan Ömer Pural (23) son sınıf öğrencisi Ömer Pural (23), önceki gün akşam saatlerinde kaya tırmanışları için antrenman yaptığı salona geldi. Aynı zamanda yarı zamanlı olarak çalıştığı salonda mesaisini bitiren ve antrenmanını tamamlayan Ömer Pural, işyeri arkadaşının mekanı kapatacağı yönündeki uyarısına karşılık ona biraz daha kalacağını söyledi. Barış G. bunun üzerine Ömer Pural'ı salonda bırakıp çıktı.

Ömer Pural intihar mı etti

Sabah saatlerinde korkunç görüntü

Barış G. Ömer Pural'ı salonda bırakıp ayrıldı. Sabah tekrar işyerine geldiğinde Ömer Pural’ı barfiks demirine asılmış olarak buldu ve durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yapılan ihbar üzerine belirtilen adrese kısa sürede çok sayıda ekip sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri gencin hayatını kaybettiğini belirlerken, adrese olay yeri inceleme geldi. Savcılık incelemesinin ardından Ömer Pural'ın cansız bedeni ambulansa alınarak kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Morgu'na gönderildi.

Ömer Pural intihar mı etti

Polis ekipleri gencin intihar mı ettiği yoksa bir cinayete mi kurban gititiği konusunda inceme başlatırken, Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Ömer Pural'ın bulan iş arkadaşı Barış G.’nin ifadesine başvurmak için Barış G.'yi emniyete götürdü. İş yeri güvenlik kameraları da inceleme altına alınırken yapılan inceleme sonucunda polis, 23 yaşındaki gencin intihar ettiği şüphesi üzerine durduğu öğrenildi.

Ömer Pural'nın ölüm haberini alan yakınları ise gözyaşlarına boğuldu. Gencin kesin ölüm nedeni yapılacak olan otopsinin sonucunda belli olacak.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal