Putin kanser mi oldu? Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin sağlık sorunları ile gündemde

Ukrayna'yı işgal girişiminin ilk gününden itibaren yapmış olduğu açıklamalar ve aldığı kararlar ile gündemde yerini alan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bu seferde sağlık sorunlarıyla gündeme oturdu. Basın tarafından yayınlanmış olan ses kayıtlarında, birbiriyle konuşan 2 Rus oligarktan birinin Putin'in kan kanseri olduğu konusunda iddialarda bulundu. Merak uyandıran bu konu üzerine, İnternet üzerinde doğruluk konusunda araştırmalar yapılmaya başlandı. Peki, Putin kanser mi oldu? İşte konu hakkındaki tüm detaylar sayfamızda yer almaktadır.

14.05.2022-13:29 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-13:29) Putin kanser mi oldu? Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin sağlık sorunları ile gündemde

Ukrayna'yı işgal girişiminin ilk gününden itibaren yapmış olduğu açıklamalar ve aldığı kararlar ile gündemde yerini alan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, bu seferde sağlık sorunlarıyla gündeme oturdu. Basın tarafından yayınlanmış olan ses kayıtlarında, birbiriyle konuşan 2 Rus oligarktan birinin Putin'in kan kanseri olduğu konusunda iddialarda ulundu. Merak uyandıran bu konu üzerine, İnternet üzerinde doğruluk konusunda araştırmalar yapılmaya başlandı.

PUTİN

Putin kanser mi oldu? 

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in bu aralar sağlık problemleri olduğu konuşuluyor. Ukrayna savaşı başlamadan önce, sağlık sorunları olduğu konuşulurken, savaş sırasında ekranlar karşısındaki hal ve tavırları'da bu konu hakkındaki söylentileri arttırmış gözüküyordu. Ortaya atılan ses kayıtlarından sonra, manşetlerde tekrar Putin yerini almış oldu. New Lines dergisinin ele geçirmiş olduğu ve paylaştığı ses kayıtlarına bakılırsa, Putin kan kanseri. Kayıtlarda birbirleriyle konuşma yapan iki Rus oligarktan birisinin Putin'in kan kanseri olduğu söylenerek duyuluyor. 

Kan kanseri hastalığının oldukça zor bir süreç olduğunu, tedavisinin'de zorluğun yanında vücuttaki bağışıklığa vermiş olduğu çok fazla zarardan dolayı, Putin koronavirüs tedbirlerini arttırarak hassasiyetine dikkat ederek daha fazla önlem almış durumda.

Ses kayıtlarında yayınlanan konuşmalarda, Putin'in Ukrayna savaşı yüzünden açıkça kınayan Oligark,  "Putin'in kanserden ya da en yakınlarından alacağı bir darbeyle ölmesini hepimiz umuyoruz" şeklinde sözler kullanarak dikkatleri üzerine topladı.

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal