Ömer dizisi 48. bölüm fragmanı yayınlandı: Ömer ile Gamze boşanıyor

Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır’ın başrollerinde yer aldığı Star TV dizisi Ömer’in 48. bölüm fragmanı izleyenlerle buluştu. Fragman sonrasında yeni bölümde neler olacağı sorusu araştırılmaya başlandı. Ömer dizisi 48. bölüm özeti haberimizde…

18.03.2024-16:55 - (Son Güncelleme: 18.03.2024-16:55)

Star TV ekranlarında yayınlanan reyting rekortmeni dizi Ömer’in yeni bölümünde yine yer yerinden oynayacak. Star TV’de yayınlanan 48. bölüm fragmanında Ömer ile Gamze’nin boşandığı anlara ait görüntülerin ardından izleyenlerin heyecanı giderek arttı. 

Ömer yeni bölümde neler olacak?

Ömer sahneyi terk ederken, Gamze'nin onu durdurma çabaları başarısız olur ve aralarında büyük bir tartışma yaşanır. Öfkesini kontrol altına almaya çalışan Reşat, oğlunu sakinleştirmeye çabalar. Tahir'in hapisten çıkabilmesi için Hasan'ı itirafçı olmaya ikna etmek için çabalayan Reşat ve Ömer, Melek'i yalnız bırakmak istemeyen Hasan'ın mahkemeye gitmeyi kabul etmesiyle umutlanır. Melek'in Reşat'ların yanına gelmesi, ev halkı için yeni bir dönemin başlangıcı olurken, Ömer'e büyük bir sorumluluk yükler.

Ömer dizisi 48. bölüm fragmanı yayınlandı: Ömer ile Gamze boşanıyor

Nisa, Gamze'nin kendilerini zor durumda bırakmasından dolayı üzgündür ve annesinin sattığı evi geri alabilmek için harekete geçer. Gizli aşk notlarını alan Nisa, kimin gönderdiğini bulmak için çaba sarf eder. Samet'in gelmesi, Reşat'ı derinden etkileyen bir gerçeği ortaya çıkarırken, Ömer'i Gamze ile arasındaki bağın onarılmasını bekleyenler için kötü haber kapıdadır.

Ömer yeni bölüm ne zaman?

Ömer dizisinin yeni bölümü 18 Mart 2024 Pazartesi günü saat 20.00’de Star TV ekranlarında olacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal