Bahar dizisi 6. bölüm fragmanı yayınlandı: Timur ve Bahar’ın duygusal anları

Show TV ekranlarının yeni dizisi Bahar’ın 6. bölüm fragmanı ekranlara geldi. Fragmanda Timur ile Bahar’ın duygusal anları izleyenlerin yüreklerini sızlattı. Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? adlı dizinin yeni bölüm detayları haberimizde…

18.03.2024-16:45 - (Son Güncelleme: 18.03.2024-16:45)

MF Yapım’ın imzasıyla Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlanan Bahar dizisinin yeni bölüm fragmanı ekranlara getirildi. Başrollerinde Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy’un yer aldığı çiçeği burnunda dizinin 6. bölüm fragmanında Timur ve Bahar’ın duygusal anları dikkat çekti.

Bahar dizisi yeni bölümde neler olacak?

Yeni bölüm fragmanında, Timur'un eşi Bahar'a ve çocuklarına gösterdiği ilgi ön plana çıkarken, "Ben seni çok özledim Bahar..." diyen Timur ve Bahar'ın arasındaki yakınlaşma dikkat çekti. İkilinin ilişkisinin nasıl gelişeceği merak konusu oldu. Timur'un duygusal yönünü ilk defa gördüğümüz fragman, hem geçmişine hem de Bahar'a karşı değişen duygularına dair ipuçları verdi.

Bahar dizisi 6. bölüm fragmanı yayınlandı: Timur ve Bahar’ın duygusal anları

Bahar dizisi yeni bölüm ne zaman?

Bahar dizisinin 6. bölümü 19 Mart 2024 Salı (yarın) akşam saat 20.00’de Show TV ekranlarında olacak.

Bahar dizisi oyuncuları kimler?

Bahar dizisinin oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp ve Hatice Aslan yer alıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal