16 Milyon emekli Cumhurbaşkanı’ndan müjdeyi aldı! 12.000 TL ödeme müjdesi verildi

16 Milyon emekli vatandaş için müjdeli haber Cumhurbaşkanı tarafından duyuruldu. Emekli maaşı alan vatandaşlara 12 Bin TL nakit ödeme yapılacak. Tek bir şartı karşılıyor olmanız yeterli olacak.

18.03.2024-16:11 - (Son Güncelleme: 18.03.2024-16:11) 16 Milyon emekli Cumhurbaşkanı’ndan müjdeyi aldı! 12.000 TL ödeme müjdesi verildi

16 Milyon emekli için yüzleri güldürecek harika bir haber duyuruldu. Özellikle emekli vatandaşların aldıkları maaşların yetmemesine yönelik birçok söylenti gündemden yerini almaya devam ederken, Cumhurbaşkanı konuyla ilgili yeni bir açıklama getirdi. Açıklama doğrultusunda; Akbank, Garanti Bankası ve QNB Finansbank üzerinden 12.000 TL nakit destek ödemesi yapılacağını paylaştı. Emekli vatandaşların yaşamlarını çok daha konforlu hale getirmek için sunulacak olan 12.000 TL değerindeki nakit ödemede belirli şartları karşılayan vatandaşlar anında ödemelerine kavuşacaklar. 

3 bankadan birisinden kredinizi anında alabilirsiniz

Garanti Bankası, Akbank ve QNB Finansbank tarafından emekli vatandaşların yüzlerini güldürecek destek kampanyası başlatıldı. Destek kampanyası doğrultusunda yeni dönemde emekli vatandaşlara özel olarak 12.000 TL tutarında kredi imkanını sunulacağı paylaşıldı. Emekliler belirtilmiş olan şartları karşılamaları durumunda sunulan 3 bankadan birisinden 12.000 TL tutarındaki nakit ödemelerini alabilecekler. Tek yapmaları gereken aynında banka müşterisi olmak.

Emeklilere 12 Bin TL kredi

55 yaş sınırını karşılayan o anında kredinin sahibi olacak 

Garanti Bankası, Akbank ve QNB Finansbank’tan Cumhurbaşkanı onaylı şekilde sunulacak olan 12.000 TL tutarındaki nakit kredi için belirli şartları yerine getiriyor ve karşılıyor olmak gerekiyor. Bu şartlardan en önemlisi ise 55 yaş sınırı. 55 yaş altı emekli vatandaşlar bu krediden anında faydalanabilecek. Ek olarak kredi alacak oldukları bankaya maaşların taşıyıp 3 yıl boyunca taahhüt vermeleri doğrultusunda maaş ödemelerine ek olarak 12.000 TL tutarındaki kredinin sahibi olabilecekler. Sizler de anında krediye ihtiyacınız varsa; bu 3 bankadan birisini seçip banka müşterisi olduktan sonra kredinizi çekebilirsiniz.

 

 

Buse Şenyürek
busesenyurek@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal