Ömer 52. bölüm fragmanı yayınlandı: Yeni bölüm bu akşam Star TV’de

Star TV ekranlarında yayınlanan Ömer dizisinin yeni bölüm bu akşam ekranlarda olacak. Dizi severler Pazartesi günleri yayınlanan dizinin yeni bölümünde neler olacağını öğrenmek için arama motorlarına yöneldi. İşte Ömer 52. bölüm fragmanı ve yeni bölüm özeti…

22.04.2024-17:30 - (Son Güncelleme: 22.04.2024-17:30)

Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır’ın başrollerinde yer aldığı Ömer dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz yılın Ocak ayından bu yana Star TV ekranlarında yayınlanan OGM Pictures imzalı dizinin 52. bölümü için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Peki Ömer yeni bölümde neler olacak?

Ömer yeni bölümde neler olacak?

Gamze ve Ömer, İlkim'in gelişiyle ortaya çıkan karmaşayı önlemek ve Yılmaz Dayı'nın gerçekleri öğrenmesini engellemek için büyük çaba sarf ederler. Nurhayat ile Reşat arasındaki geçmişi öğrenen Çiçek, her şeyi Reşat'ın yüzüne haykırır ve bırakıp gitmenin eşiğine gelir. Mektupları gönderenin Hakan olduğunu öğrenen Nisa büyük bir hayal kırıklığı yaşar, Hakan ise ilişkileri için bir şans daha ister. Babasına dair önemli bir gerçeği öğrenen Ömer, onunla büyük bir yüzleşme yaşar.

Ömer 52. bölüm fragmanı yayınlandı: Yeni bölüm bu akşam Star TV’de

Yılmaz'ın baskılarından yorulan Fatma, abisine karşı isyan bayrağını çeker. Tahir'e önemli bir gerçeği söylemeye hazırlanan Vicdan, Şükran'dan duyduklarıyla beklenmedik bir hamle yapmaya karar verir. Rahmi ile Fatma ilişkilerinde büyük ve güzel bir adım atar. Gamze ile Ömer'in ilişkisinde olumlu gelişmeler yaşanırken, Gamze büyük bir tehlikeyle baş başa kalır.

Ömer dizisinin 52. bölümü 22 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 20.00’de Star TV ekranlarında yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal