Beşiktaş Emlakjet-Galatasaray Ekmas maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Potada hafta derbiyle kapanıyor

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 28. hafta maçında Beşiktaş Emlakjet ile Galatasaray Ekmas karşı karşıya gelecek. Peki Beşiktaş Emlakjet-Galatasaray Ekmas maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar…

22.04.2024-17:14 - (Son Güncelleme: 22.04.2024-17:14)

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 28. hafta maçında Beşiktaş Emlakjet ile Galatasaray Ekmas karşı karşıya gelecek. Play-off hattında bulunan iki güçlü takım da bu akşam oynanacak olan derbiden galibiyetle ayrılarak yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor. Spor severler ise maçın başlayacağı saati ve yayın kanalını arama motorlarından araştırıyor. Peki Beşiktaş Emlakjet-Galatasaray Ekmas maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? 

Beşiktaş Emlakjet-Galatasaray Ekmas maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Beşiktaş Emlakjet Galatasaray Ekmas maçı 22 Nisan 2024 Pazartesi günü saat 20.30’da Emlakjet Spor Kompleksi’nde başlayacak. Mücadele Bein Sports 5’te canlı yayınlanacak.

Beşiktaş Emlakjet-Galatasaray Ekmas maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Potada hafta derbiyle kapanıyor

Karşılaşma öncesi puan durumuna göre Galatasaray Ekmas 8. sırada yer alıyor. Beşiktaş Emlakjet ise 3. sırada konumlanıyor.

Galatasaray'da, 6,29 sayı ve 3,0 ribaunt ortalamasıyla takımın en skorer oyuncusu Klemen Prepelic, maçın en dikkat çeken isimlerinden biri olacak. Beşiktaş'ta ise 14,92 sayı ortalamasıyla Jonah Kenneth Mathews, takımının öne çıkan yıldızı olarak göze çarpacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal