27.09.2021-18:35 (Son Güncelleme:28.09.2021-13:18)


1

Olympiakos'un hocası Pedro Martins, Fenerbahçe ile karşılaşacakları UEFA Avrupa Ligi maçından önce dikkat çeken açıklamalarda bulundu.



2

Olympiakos cephesinden çarpıcı açıklamalar geliyor. Olympiakos teknik direktörü Pedro Martins, Asteras Tripolis'i deplasmanda 2-0 yendikleri maçın ardından Fenerbahçe ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.



3

Portekizli teknik adam Pedro Martins, temsilcimiz Fenerbahçe ile karşılaşacakları heyecanlı maç öncesi dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Pedro Martins yaptığı açıklamalada, ''Bizim için önemli bir zaferdi. Kazanmak istedik. Ancak aynı zamanda iyi oynayarak başarmadı hedefledik. İlk yarıda çok iyiydik. İkinci yarıda zaman zaman iyi baskı kurduk. Daha çok gol atabilirdik. Ancak takım geri çekildi. Rakibimize pozisyon vermedik. Sonuç olarak iyi bir galibiyet elde ettik.'' açıklamasında bulundu.



4

Fenerbahçe maçı ile ilgili konuşan Pedro Martins, ''Aklımda Fenerbahçe maçı için birkaç planım var. Şimdi sakinleşmeli, dinlenmeli ve Fenerbahçe maçıyla ilgili derin analizler yapmalıyız. Bunun sonucunda nihai kararımı vereceğim. Fenerbahçe maçı için önümüzdeki kıymetli bir zaman var.'' ifadeleri ile konuşmasını sonlandırdı.



5

Olympiakos takımında ise tanıdık isimler yer alıyor. Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Mathieu Valbuena bu isimlerden birisi.



6

Ayrıca Fenerbahçe ve Galatasaray'ın eski futbolcusu Rodrigues'de yeni sezonda Olympiakos formasını terletiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR