27.09.2021-18:00 (Son Güncelleme:12.11.2021-09:51)


1

A Milli Takımda Jan-Moritz Lichte İle Beraber Alman Furyası Esmeye Başladı!

A Milli Takımda Jan-Moritz Lichte İle Beraber Alman Furyası Esmeye Başladı!

A Milli Takım'da Alman teknik adam Stefan Kuntz'un takımın başına gelmesinin ardından, Alman çalışanın kurmayları da belli oldu. Öncelikli olarak Alman çalıştırıcının yanına Almanya'da eskiden futbol oynayan ve daha sonra orada pek çok takımda teknik ve idari sorumluluk alan Kenan Koçak gelmişti. Kenan Koçak'ın, Alman teknik adamın yardımcısı olmasında teknik adamın hem Alman ekolüne hakim olması hem de yerli olması önemli rol taşıyordu. Stefan Kuntz'un yanına Kenan Koçak'ın gelmesinin ardından teknik adamın yeni yardımcısı da belli oldu. Stefan Kuntz'un son yardımcısı Alman çalıştırıcı Jan- Moritz Lichte oldu.



2

Jan-Moritz Lichte Kimdir?

Jan-Moritz Lichte Kimdir?

Jan-Moritz Lichte 12 Ocak 1980 tarihinde Almanya'nın Kassel şehrinde doğmuştur. Futbol adamı, futbola ilk olarak Almanya'nın Baunatal takımında başlamıştır. Ardından Paderborn takımına transfer olmuştur. Paderborn takımında 1 Nisan 2009 tarihinde futbolu bırakmıştır.



3

Jan-Moritz Lichte'nin Teknik Adamlığa Geçiş Yapması

Jan-Moritz Lichte'nin Teknik Adamlığa Geçiş Yapması

Alman çalıştırıcı futbolu bırakmasından sonra Paderborn, St Pauli ve Leverkusen takımlarında önemli teknik ve idari görevlerde bulunmuştur. Futbol adamı özellikle Almanya'nın Hannover takımında gelişim bölümü müdürü ve yardımcı antrenör olmasının ardından burada yaptığı başarılı işlerle adını duyurmuştur. Futbol adamı 2017 yılında çalışmaya başladığı Mainz kulübünde sırasıyla yardımcı antrenör, geçici antrenör ve teknik direktörlük görevine gelmiştir. Teknik adam, görev aldığı takımlardaki gerek başarılı tutumu gerek disiplinli tutumu nedeniyle adını Almanya'da duyurmuştur. Milli Takım'a da Alman çalıştırıcı Stefan Kuntz'un yanında iyi işler yapacağına inanılarak göreve gelmiştir. Alman çalıştırıcı, Stefan Kuntz'un yeni kurmayı olmuştur.



4

Jan-Moritz Lichte Kaç Yaşındadır?

Jan-Moritz Lichte Kaç Yaşındadır?

Jan-Moritz Lichte 41 yaşındadır.



5

Jan-Moritz Lichte Nerelidir?

Jan-Moritz Lichte Nerelidir?

Jan-Moritz Lichte Alman vatandaşıdır.



6

Jan-Moritz Lichte'nin Mesleği Nedir?

Jan-Moritz Lichte'nin Mesleği Nedir?

Alman futbol adamı Jan-Moritz Lichte, eski futbolcudur. Futbol adamı gelişim bölümü müdürü, antrenörlük ve teknik direktörlük yapmıştır. Futbol adamı görev aldığı takımlardaki sergilediği başarılı takımda adını Almanya'da duyurmuştur. Alman adamın disiplinli ve görev aldığı pozisyonlardaki başarılı tutumu teknik adamı ön plana çıkarmıştır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR