27.09.2021-17:25 (Son Güncelleme:27.09.2021-17:25)


1

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Altay'da forma giyen Leandro Kappel'in Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Ajax-Beşiktaş karşılaşması ile ilgili yapmış olduğu yorumlar görenleri şaşkına çevirdi.



2

Hollanda'da Ajax alt yapısında yetişen ve günümüzde Spor Toto Süper Lig'e yeni yükselen İzmir temsilcisi Altay'da forma giyen Leandro Kappel, ülkemizi bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil eden Beşiktaş'ın yarın akşam Hollanda'da oynayacağı Ajax karşılaşması öncesinde karşılaşma ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.



3

Leandro Kappel : Beşiktaş, cuma günü bize karşı oynadığı takımla Amsterdam'a gelemez. Ajax maçı kazanacaktır, Beşiktaş'a yüzde 0 şans veriyorum. Ajax, Cambur'u 9-0 yendi. Bence yine öyle bir maç olacak. Erken bir gol gelirse, farklı bir skor ortaya çıkar.



4

Leandro Kappel : Beşiktaş zayıf bir takım değil ama çok fazla sakatı var. 13 oyuncunun problemi vardı. Bu kadar eksiğiniz varsa, yapacak bir şey de yok. Yeni gelenler de tam olarak hazır değil ve sakat. Miralem Pjanic sakatlandı. Maçı mutlaka izleyeceğim.



5

Leandro Kappel : Ajax, kendi futbolunu oynamalı. Beşiktaş'ın Ajax'a karşı şansı gerçekten yok. Ajax, onlar için çok iyi. Beşiktaş'ın stoperleri çok yavaş.



6

Leandro Kappel : Ajax oradan hızlı ataklarla tehlikeler yaratabilir. Ön tarafta da özel bir durumları olduğunu söyleyemem. Ajax için kolay 3 puan olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR