Olimpico’da zorlu randevu: Lazio-Juventus maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Muhtemel ilk 11’ler

İtalya Serie A’da haftanın önemli maçlarından birisi başkent Roma’da, Lazio ile Juventus arasında oynanacak. Dev maç öncesinde futbol severler yayın saati ve muhtemel ilk 11’ler hakkında bilgi edinmeye çalışıyor. Peki Lazio-Juventus maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte karşılaşmanın merak edilenleri…

30.03.2024-17:04 - (Son Güncelleme: 30.03.2024-17:04)

Inter’in şampiyonluk ilan etmek üzere olduğu İtalya Serie A’da Şampiyonlar Ligi yarışı hız kesmeden devam ediyor. Ligin 30. haftasında Lazio ile Juventus karşı karşıya gelecek. İtalya’nın başkenti Roma’da oynanacak olan dev maçta Lazio’nun hedefi Avrupa kupaları potasına girme umudunu koruma olacak. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayarak şampiyonluk şansını büyük ölçüde yitiren Juventus ise Şampiyonlar Ligi potasındaki yerini korumak amacıyla zorlu maçtan galip ayrılmayı hedefliyor.

Lazio-Juventus maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Serie A’nın 30. haftasında Lazio Juventus ile 30 Mart 2024 Cumartesi günü TSİ 20.00’de Roma Olimpiyat Stadyumu’nda karşılaşacak. Zorlu karşılaşma S Sport 2 ekranlarında canlı yayınlanacak.

Lazio-Juventus maçının hakemi Andrea Colombo olacak.

Olimpico’da zorlu randevu: Lazio-Juventus maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Muhtemel ilk 11’ler

Lazio-Juventus muhtemel ilk 11’ler:

Lazio: Mandas, Marusic, Casale, Romagnoli, Lazzari, Guendouzi, Cataldi, Alberto, Anderson, Zaccagni, Immobile

Juventus: Szczesny, Gatti, Bremer, Danilo, Cambiasso, McKennie, Locatelli, Miretti, Kostic, Kenan, Chiesa

Lazio’da Provedel, Rovella ve Pellegrini maçta forma giyemeyecek. Konuk Juventus’ta ise Milik, Vlahovic, Fagioli, Alcaraz ve Pogba maç kadrosunda olmayacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal