Barış Alper Yılmaz Avrupa yolcusu: Dünya devinden akıllara zarar teklif

Galatasaray’ın formda yıldızı Barış Alper Yılmaz için sezon sonunda Avrupa’nın önemli takımlarının transfer sırasına girmesi bekleniyor. Milli futbolcuya ilk teklifi yapan takım olan Napoli, 12 milyon euro’dan 16 milyon euro’ya kadar çıktı.

30.03.2024-10:30 - (Son Güncelleme: 30.03.2024-16:36)

Galatasaray’ın Süper Lig’de ve Avrupa’da oynadığı karşılaşmalarda birçok bölgede forma giyen ve başarılı denebilecek bir performans gösteren Barış Alper Yılmaz, Avrupa’nın önemli takımlarının takibinde yer alıyor. Genç oyuncunun en ciddi talibi olan Napoli ise sarı kırmızılı takıma bonuslar da dahil olmak üzere 25 milyon euro tutarında bir bonservis bedeli sundu.

Bu sezonun ‘jokeri’ oldu

Fotomaç'ta yer alan habere göre; İtalyan kulübünün, Okan Buruk'un çeşitli mevkilerde oynayabilmesi nedeniyle "Joker" olarak anılan genç futbolcu için daha önce 12 milyon avroluk bir garanti bonuslarla 20 milyon avroluk bir teklifte bulunduğu ifade edildi. Ancak, son gelen bilgilere göre, İtalyan ekibinin garanti ücret teklifini 16 milyon avroya çıkardığı ve başarı bonuslarıyla birlikte toplam tutarın 25 milyon avroya ulaştığı belirtildi. Devre arasında yapılan ilk teklifte ise sarı kırmızılı yönetimin, 23 yaşındaki başarılı oyuncu için 20 milyon avro garanti ücret talep ettiği hatırlatıldı.

Barış Alper Yılmaz Avrupa yolcusu: Dünya devinden akıllara zarar teklif

EURO 2024’te piyasası daha da artabilir

Barış Alper'in menajeri Tuncay Maldan'ın geçtiğimiz günlerde Napoli Sportif Direktörü Mauro Meluso ile bir araya geldiği iddia ediliyor. Ancak Galatasaray yönetimi, Barış Alper'in durumuyla ilgili adımlarını aceleci atmaktan kaçınıyor. Sarı kırmızılılar, genç oyuncuyu takımda tutmak için maaşını artırma yoluna gitti. Barış'ın EURO 2024 turnuvasında göstereceği performansın, piyasa değerini daha da yükselteceğini düşünen yönetim, Napoli ile görüşmeleri turnuva sonrasına ertelemeyi planlıyor. Ancak eğer Barış Alper, ayrılma konusunda ısrarcı olursa, transfer pazarlıkları hızlanabilir.

Galatasaray'ın genç yeteneği Barış Alper Yılmaz, Hatayspor maçında forma giyerse sarı kırmızılı takımla 100. resmi maçına çıkmış olacak. Temmuz 2021'de 1. Lig ekibi Keçiörengücü'nden transfer edilen Barış Alper, üçüncü sezonunda takımın en istikrarlı oyuncularından biri haline geldi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal