Öldürüldükten sonra çuvala konulup su kuyusuna atılan Semira Aslan davasında korkunç gelişme! İki amcası tutuklandı

2017 senesinde Hatay’da kaybolmasının üzerinden 2 yıl geçtikten sonra Semira Arslan, cesedi çuval içine konulmuş halde su kuyusunda bulunmuştu. Söz konusu davadan bir gelişme haberi daha geldi. Toplamda 3 kişi daha farklı suçlardan tutuklandı ve bu şekilde Semira Arslan’ın öldürülmesiyle ilgili tutuklanan kişi sayısı 4’e çıktı.

18.03.2022-12:38 - (Son Güncelleme: 18.03.2022-15:01) Öldürüldükten sonra çuvala konulup su kuyusuna atılan Semira Aslan davasında korkunç gelişme! İki amcası tutuklandı

Söz konusu davada Semira Aslan’ın 2 amcası “cinayet” suçundan, Selim Ç. ise “çocuğun nitelikli cinsel istismarı” suçundan tutuklandı. Aslan’ın yengesi Halime A. ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Böylelikle Semira Arslan'ın öldürülmesiyle ilgili görülen davadaki tutuklu sayısı 4 oldu.

Hatay'a bağlı Altınözü ilçesinde 2017 senesinde kayıp başvurusu yapılan Semira Arslan'ın cesedi, 2019 yılında çuval içerisinde bulunmuştu. Bir zeytin bahçesinin içerisinde kullanılmayan su kuyusunda bulunan ceset sonrası bölgede arama yapan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) ile Altınözü İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Semira Aslan’a ait çanta, cüzdan ve ziynet eşyalarını da toplamıştı. Arslan'ı öldüren şahısların en kısa sürede yakalanması için çalışma başlatıldı.

Aile televizyon programlarından seslendi

Açılan söz konusu soruşturma sürerken, aynı zamanda Semira Arslan'ın yakınları da cinayete konu olan suçluların bir an önce yakalanması adına televizyonda yayımlanan çeşitli programlara katıldı. Yapılan araştırmalar sonucunda jandarma ekipleri, cinayet şüphelilerinin kimliğine ulaştı. Kimlikleri ele geçirilen şüphelilerin adreslerine yapılan operasyonda ekipler, Semira Arslan'ın amcaları Retip A., Abdurezzak A., yengesi Halime A., komşusu Suriyeli Hasan E.A. ile birlikte yaşadığı İbrahim D. (38) ve gönül ilişkisi olduğu öne sürülen Selim Ç.’yi gözaltına aldı. 15 Mart tarihinde jandarma tarafındaki işlemleri tamamlanan şüphelilerden İbrahim D.’nin, “çocuğun nitelikli cinsel istismarı suçundan’ çıkarıldığı mahkeme uyarınca tutuklanmasına, Hasan E.A.’nın ise serbest bırakılmasına karar verildi.

Semira Aslan

Toplamda 4 kişi tutuklandı

Tamamlanan emniyet işlerinin ardından Retip A., Abdurezzak A., Halime A., ile Selim Ç. de nöbetçi hakimliğe çıkarıldı. Selim Ç., ‘çocuğun nitelikli istismarı’ suçundan, amcası Abdurrezzak A.ve Retip A. ise cinayet suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yengesi Halime A.’nın ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verildi. Son tutuklamalarla beraber Semira Aslan davasında toplamda 4 kişi tutuklanmış oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal