Öldü Sanılan Bebek Defin Sırasında Ağlamaya Başladı: Yaşam Mücadelesi Veren Bebekten Bugün Haber Geldi

Adana’da 5 aylıkken dünyaya gelen ve ölü sanılan bebek, defin hazırlıkları yapıldığı sırada ağlamaya başlayarak herkesi şok etmişti. Hastanede gözetim altına alınan bebekten bugün haber geldi.

07.01.2022-17:14 - (Son Güncelleme: 07.01.2022-17:41) Öldü Sanılan Bebek Defin Sırasında Ağlamaya Başladı: Yaşam Mücadelesi Veren Bebekten Bugün Haber Geldi

Geçtiğimiz haftalarda Adana’da 5 aylıkken dünyaya gelen ve ölü sanılan bebek, defin işlemleri sırasında ağlayarak herkesi şaşkına çevirmişti. Hemen hastaneye kaldırılan ve bebek ünitesinde kontrol altına alınan minik bebekten bu bugün haber geldi. 

DAHA FAZLA DAYANAMADI

Ev hanımı olan 5 aylık hamile Melek Sert, geçtiğim haftalarda sancılanarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede kısa bir süre tedavi gören kadın tekrar fenalaştı ve apar topar doğuma alındı. Düşük yaptığı söylenen kadının 5 aylık bebeği sezeryan ile alındı. Bebeğin ölü doğduğunu düşünen hastane ekibi ölüm raporu düzenledi. Bebeklerinin kefene sarılı kucaklarına alan aile defin sırasında bebeğin ağlaması ile neye uğradıklarını şaşırdı. 


BEBKLERİ İKİNCİ KEZ ÖLDÜ

Defin sırasında bebeklerinin ağlaması iye neye uğradığını şaşıran aile apar topar bebeği hastaneye götürdü. Gözetim altına alınan bebekten kötü haber gelmesiyle, aile ikinci kez yıkıldı. Hastaneden telefon geldiğini ve bebeklerinin durumunun kötü olduğunu, kalp masajına başlandığı öğrenen aile hastaneye koştu. Acılı baba yaptığı açıklamada, "Kendi açımdan umutlanmıştım. Doktorlar, sağlık durumunda ilerleme olmadığını söylemişti. Evladından 2 sefer ölüm haberi alıyorsun. İki kere çocuğumuzun acısını yaşadık. 1,5 saat önce aradılar, durumunun kötü olduğunu söylediler. Kalp masajı yapmışlar. Takdiriilahi. Alacağı nefes bu kadarmış. İhmali olanları Allah'a havale ediyorum" dedi.


OTOPSİ YAPILACAK

Adana'da, kuvözde 6 günlük yaşam mücadelesini kaybeden bebeğin cansız bedeni, hastaneden babası Hasan Sert ve ailesi tarafından alınıp, otopsi için cenaze aracıyla Adana Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal