Okul Merdiveninde Korkunç İzdiham: 7 Yaralı

Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesindeki Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu’nda teneffüste merdivenlerde yaşanan yığılmada yaklaşık olarak 50 çocuk birbirlerini üzerine yığıldı.

15.12.2021-16:25 - (Son Güncelleme: 15.12.2021-16:25) Okul Merdiveninde Korkunç İzdiham: 7 Yaralı

Öğretmenlerin ve velilerin yüreğini ağza getiren kaza.

ÖĞRETMENLER SEFERBER OLDU

Öğrenciler ezilme tehlikesi ile karşı karşıya kalırken, yaralanan 7 öğrenci ise ambulanslarla acilen  hastanelere kaldırıldı. Öğretmenlerin ve velilerin yüreğini ağza getiren kaza. Teneffüs zilinin çalmasının hemen sonrasında sınıflarından çok hızlı bir şekilde koşarak çıkan ve merdivenlere birbirlerinin üzerine  yığılan öğrenciler izdihama sebep oldu. Bu sırada ön tarafta bulunan öğrenciler yere düşünce, arkasındaki 50'ye yakın öğrencide okulun merdivenlerinde yere düşerek birbirlerini ezdi. Okulda büyük panik yaşanırken öğretmenler duruma çok hızlı bir şekilde müdahale etti. Öğrenciler düştüğü yerden kaldırılırken yaşanılan durum hemen sağlık ekiplerine haber verildi.


MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÇOCUKLARI ZİYARET ETTİ

Gelen İhbar üzerine okula çok sayıda ambulans sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerinin yapmış olduğu ilk müdahalesinin hemen ardından ezilme tehlikesi geçiren 7 çocuk ambulansla ilçedeki hastanelere acilen kaldırıldı. Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve şube müdürleri olayı öğrenir öğrenmez hızlı bir şekilde hastanelerdeki öğrencilere ziyarette bulundu ve doktorlardan çocukların sağlık durumları ile ilgili olarak bilgi aldı. Çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu gelen haberler arasında. Korkunç olay, Kızılpınar'daki Büyükşehir Belediyesi Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu'nda okulunda meydana geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal