Oktay Kaynarca Saldırganlardan Şikayetçi Oldu

"Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" isimli dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca mahkemeye tanık olarak gitti. Dizi setine yönelik saldırıdan şikayetçi olan Kaynarca’nın ifadesine dair detaylar…

09.05.2018-10:53 - (Son Güncelleme: 26.11.2021-15:17) Oktay Kaynarca Saldırganlardan Şikayetçi Oldu

Ekranların sevilen dizisi "Eşkıya Dünyaya Hükümdar" Olmaz setine yapılan saldırı oyuncuların ayaklanmasına sebep olmuştu. Set ekibine saldırıda bulunan kişilerin yargılanmaları devam ederken oyuncular destek vermek için mahkemede hazır bulundular. Dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca da tanık isimlerin içindeydi. 

OYUNCULAR MAHKEMEDE İFADE VERDİ

İstanbul’un Maltepe ilçesindeki bir otelde devam eden çekimler sırasında tatsız bir olay yaşanmıştı. Set ekibine saldırıda bulunan kişiler, şikayet üzerine tutuklansa da mahkemede tarafından henüz bir karara bağlanmamıştı. Devam eden dava için tanık olarak mahkemeye gelen müştekiler arasında başrol oyuncusu Oktay Kaynarca ve oyuncu arkadaşları da geldi. Olay gününe dair bildiklerini anlatan Kaynarca ve arkadaşları sanıklardan şikayetçi olduğunu açıkladı. 

Duruşma Anadolu 45.Asliye Ceza Mahkemesi’nde gerçekleşti. Tutuksuz sanık Can Cem İyidoğan ve hakim haklarında zorla getirilme kararı çıkarılan Oktay Kaynarca, Burçak Çataklı, Yunus Emre Yıldırımer, Bercin Aydoğan, Gülcan Sarı ve Tevfik Erman Kutlu’nun celse arasında ifade verdiğini söylendi.

OKTAY KAYNARCA: YARDIM ÇIĞLIKLARI DUYDUM

Müşteki Oktay Kaynarca’nın ara celsede beyanı alınarak olay gününe dair bildikleri soruldu. Kaynarca set çalışanlarına yönelik yapılan saldırı hakkında; “Başlangıçta lobi kısmında bulunuyordum. Yukarı katta arkadaşlarımızın yardım çığlıkları üzerine ben de üst kata çıktım. İsimlerini olay sebebi ile öğrendiğim Arif ve Şiar isimli şahısların alkollü oldukları için hakaret ve tehditler savurduğunu duydum. Yukarı çıktıktan sonra bu eylemlerini bana karşı da sürdürdüler. İlk etapta temkinli davranıp olayı yatıştırmaya çalıştım. Bir sakinlik olunca da aşağı indim” şeklinde anlattı.

SALDIRGANLARDAN ŞOK SÖZLER: SİZİN YAPTIĞINIZI GERÇEKTE YAPIYORUZ

Otele gidip set çalışanlarına saldırıda bulunan sanıkların eylemleri hakkında bilgi veren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrolü Oktay Kaynarca ifadesine şu şekilde devam etti, “ İsmini zikrettiğim iki kişi dışındaki kişilerin bana ve arkadaşlarıma yönelik herhangi bir hakaret ve tehdidi olmamıştır. Yine bu iki sanığın ‘Sizin dizide yaptıklarınızı biz gerçek hayatta yapıyoruz’ cümlesini bizzat duydum. Olayın üzerinden zaman geçtiği için bu şahısların kullandığı sözleri ayrıntılı olarak hatırlamam mümkün değildir ancak daha önce verdiğim ifadelerde bu hususları ayrıntılı bir şekilde beyan etmiştim. Bu olaylar sırasında benim söz konusu şahsılara karşı herhangi bir hakaret ve tehdidim olmamıştır. Sanıklardan şikayetçiyim.” Oktay Kaynarca haricinde ifadesi alınan diğer isimler arasında ise Yunus Emre Yıldırımer, Tevfik Erman Kutlu, Burçak Çataklı, Gülcan Sarı ve Berçin Aydoğan da vardı. İfadesi alınan her kişi sanıklardan şikayetçi oldu.

OTEL İŞLETMECİSİ: KİMİN KİME VURDUĞUNU GÖRMEDİM 

Duruşmaya tanık olarak katılan otel işletmecisinin verdiği ifade de ise, “ortalık fazla kalabalıktı. Kimin kime ne dediğini ne yaptığını aradan uzun zaman da geçtiği için şu an hatırlamam mümkün değildir. Sonrasında olaylar aşağıda devam etti. Orada da ortam çok kalabalıktı” ifadelerine yer verdi. Duruşması yapılan mahkeme eksik bilgilerin giderilmesi için ertelendi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal