Okan Buruk takıma neşteri vurdu: Galatasaray’da 2 oyuncu gidiyor

Süper Lig’de şampiyonluğa koşan Galatasaray’da gelecek sezonun kadro planlamaları başladı. Teknik direktör Okan Buruk’un yönetime verdiği ilk rapora göre sarı kırmızılılarda sezon sonu 2 isimle yollar ayrılacak.

15.05.2023-11:31 - (Son Güncelleme: 15.05.2023-17:20)

Şampiyonluk yolunda büyük avantaj sahibi olan Galatasaray’da yeni sezonun transfer hazırlıkları şimdiden başladı. Sarı kırmızılı yönetim, teknik direktör Okan Buruk’tan aldığı rapor doğrultusunda çalışmalarını sürdürürken, takımdan 2 oyuncu ile yollarını ayırmayı planlıyor. 

Galatasaray’da 2 oyuncu gidiyor

Galatasaray’dan sezon sonunda ayrılması beklenen ilk isimlerden birisi olan Sam Adekugbe’nin sözleşmesinde 1 milyon Euro satın alma opsiyonu bulunuyordu. Performansı beğenilmeyen 28 yaşındaki sol bek, Başakşehir maçında formasını Kazımcan Karataş'a kaptırdı. Teknik heyetin yeni sezon planlamasında Kanadalı oyuncu düşünülmüyor. Yönetim, Adekugbe'nin opsiyonunu kullanmama kararı aldı.

Okan Buruk

Öte yandan Fernando Muslera'nın yedeği olan ve az forma şansı bulan Okan Kocuk ise yol ayrımında. Süper Lig'den kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye hazırlanan Okan, düzenli forma giyeceği bir takıma gitmek istiyor.

İkinci kaleci belli oldu

8+3 kuralı değişmezse yedek kaleci olarak yerlilerden Günay Güvenç listenin ilk sırasında bulunuyor. Yabancı serbest bırakılırsa, Muslera ile rekabet edebilecek yabancı kaleci transferi de gündeme gelebilir.

Karagümrük'te kiralık oynayan Batuhan Şen henüz birinci kalecilik için yeterli gözükmüyor. Altyapıdan Jankat da yeni sezonda deneyim kazanması için gönderilecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal