Okan Bayülgen Viral Olan Kestane Balı Sözlerini Yerden Yere Vurdu!

Ünlü komedyen Okan Bayülgen sosyal medya ve z kuşağı hakkında yaptığı açıklamalar ile gündeme gelmeye devam ediyor. Bayülgen bu kez de Esra Erol’da yaşanan ve sosyal medyada viral olan olaya dair söyledikleriyle gündeme geldi.

12.01.2021-11:11 - (Son Güncelleme: 13.12.2021-11:46)

Yaptığı açıklamalar ile gündemden düşmeyen Okan Bayülgen, yeni bir tartışmanın daha fitilini ateşledi. Bayülgen’in sunuculuğunu yaptığı Muhabbet Kralı programında bu kez konu Esra Erol’da meydana gelen bir olaya geldi. Geçtiğimiz günlerde eşi tarafından aldatılan bir kadın Esra Erol’un programına bağlanan eşine hesap sormaya kalkmıştı. Kadının niye yaptın sorusuna kayıtsız kalan adamın “kestane balının diyarı Zonguldak'tan dünyaya selamlar” sözleri sosyal medyada çok konuşulan konular arasında yer almıştı. Hatta geçtiğimiz gece düzenlenen Altın Kelebek Ödül Töreni’nde sahneye çıkan gazeteci Cüneyt Özdemir de esprili bir yaklaşımla aynı cümleleri söyleyerek salondaki herkesi güldürmüştü. Okan Bayülgen ise son zamanlarda bu kadar popüler hale getirilen bu cümleye kayıtsız kalamadı. 

OKAN BAYÜLGEN: SOSYAL MEDYADA HIZLI YAYILMASI APTALLIKLA İLGİLİ

Son zamanlarda sosyal medya ve Z kuşağı hakkında yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelen Okan Bayülgen skandal olarak gördüğü yeni bir olay hakkında açıklamalar yaptı. Haber Global’de yayınlanan “Muhabbet Kralı” programının sunuculuğunu üstlenen Okan Bayülgen pek çok konu hakkında konuşmalar yapıyor. Bayülgen, son bir haftadır herkesin dilinde olan; “kestane balının diyarı Zonguldak'tan dünyaya selamlar” sözünü komik bulanları yerden yere vurdu. Bayülgen sözlerini şu şekilde sürdürdü; “Sosyal medyaya giren bir şey herkes tarafından sabitleniyor, ortak konuşma maddesi oluyor. Ve bu ortak konuşma maddesi en aptalca şey oluyor. Çünkü topluma o kadar hızlı yayılabilmesi ancak aptalca olmasıyla mümkün.”

OKAN

BAYÜLGEN: AKILLI VE APTAL HERKES KONUŞUYOR

Okan Bayülgen eleştiri oklarını yönelttiği konuya dair sözlerine hız kesmeden devam etti. Ünlü sunucu; “Mesela dünün konusu işte bir adamı çıkarıyorlar televizyona ondan sonra eşini aldatıyormuş filan diyerek. İşte o adamı itiraf ettirecekler, sorgulayacaklar kadıncağız stüdyoda sunucu orada. Diyor ki, niye yaptın, neden aldattın? Adam söze başlıyor öncelikle kestane balının diyarı Zonguldak'tan dünyaya selamlar. Yani Türkiye de değil, dünyaya selamlar. Tabi herkes ölüyor gülmekten. Şimdi bu aptalca değil mi? Ama bütün akıllı ve aptal herkes bunu konuşuyor" diyerek sosyal medyayı ve altında trajik bir olay yattığı halde komik olmayan bir şeye herkesin neden bu kadar güldüğünü sorguladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal