Okan Bayülgen'in "Gazze İçin Ben de Oradayım" konserine katılarak orada Filistin için yaptığı konuşma sosyal medyada Gündem oldu. Filistin'e destek çağrısı yapan Bayülgen "Dünya seyirci kalıyor. Sesimizi yükseltmek lazım. Paylaşmak lazım ve gündemden hiç düşürmemek lazım. Yaşasın hayat, yaşasın çocuklar, yaşasın Filistin" sözlerini kullandı.
Son günlerde Filistin için ülkemizde de çeşitli konserler veren sanatçılar desteklerini nu şekilde iletiyor. Kimileri bu olaylar karşısında üç maymunu oynarken kimileri ise sesini çıkarabildiği kadar çıkarıyor.
"Gazze İçin Ben de Oradayım" konseri, Türkiye ve dünyadan birçok sanatçının katılımıyla Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) gerçekleştirildi. Sanat Hayattır Derneği tarafından düzenlenen ve Gazze için ateşkes çağrısı yapılan programa katılan Okan Bayülgen'in konuşması da büyük alkış topladı. İşte alkış toplayan konuşmadan detaylar...
Okan Bayülgen'in "Gazze İçin Ben de Oradayım" konserine katılarak orada Filistin için yaptığı konuşma sosyal medyada gündem oldu.
Filistin'e destek çağrısı yapan Bayülgen "Dünya seyirci kalıyor. Sesimizi yükseltmek lazım. Paylaşmak lazım ve gündemden hiç düşürmemek lazım. Yaşasın hayat, yaşasın çocuklar, yaşasın Filistin" sözlerini kullandı.
"Gazze İçin Ben de Oradayım" konseri, Türkiye ve dünyadan birçok sanatçının katılımıyla Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) gerçekleştirildi. Sanat Hayattır Derneği tarafından düzenlenen ve Gazze için ateşkes çağrısı yapılan programa katılan Okan Bayülgen'in konuşması da büyük alkış topladı.
Programda sahneye çıkıp birkaç cümle söyleyeceğini ifade eden Bayülgen, "Unutmamalıyız, unutturmamalıyız ve gündemden hiç düşürmemeliyiz çünkü dünya seyirci kalıyor. Bir daha söyleyelim dünya seyirci kalıyor. Nasıl kalabiliyor, nasıl olur? Dolayısıyla biz ne kadar gündemimizde tutarsak, ne kadar çok hareket edersek, ne kadar çok sesimizi yükseltirsek o kadar önemli. Tek amacımız, en büyük amacımız tabii ki çocukları kurtarmak. Sesimizi yükseltmek lazım. Paylaşmak lazım ve gündemden hiç düşürmemek lazım. Yaşasın hayat, yaşasın çocuklar, yaşasın Filistin" ifadelerini kaydetti.