20.12.2023-17:42 (Son Güncelleme:20.12.2023-17:42)


1

Sosyal medyada ürettiği makyaj içerikleri ile geniş kitlelere ulaşan fenomen Danla Biliç, kendi evinde kabus dolu anlar yaşadı.



2

Ankara'da yaşayan Tuğay D. tarafından geçtiğimiz Nisan ayından beri rahatsız edilen Biliç, takıntılı hayranının mesajlarından rahatsız olduğu için İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurmuştu.



3

Dilekçesinde korkunç detaylar bulunan Biliç, Tuğay D.'nin hayal dünyasında bir aşk yaşadığını ve aile olduklarını belirterek kendisini rahatsız ettiğini dile getirmişti.



4

Fenomen ismin tüm çabalarına rağmen uslanmayan takıntılı hayran, uzaklaştırma kararını da hiçe sayarak Biliç'in kapısına dayandı. Can güvenliğinin tehlikede olduğunu ifade eden Bilic'i haklı bulan mahkeme, Tuğay D. hakkında 2 ay uzaklaştırma kararı vermişti. Ancak haziran ayında biten uzaklaştırma kararıyla beraber bir süredir ortalarda görünmeyen Tuğay D., geçen cuma günü ünlü fenomenin yaşadığı Sarıyer'deki evinin bulunduğu siteye geldi.



5

Bilic'le görüşmek isteyen takıntılı hayranın talebi üzerine site güvenliği bu talebi Danla Bilic'i arayarak iletti. Duydukları karşısında şok olan Bilic, site güvenliğine Tuğay D'yi kesinlikle içeri almamasını söyledi ve soluğu polis merkezinde aldı. Şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr