Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çiftinin düğün masrafını duyanlar kulaklarına inanamadı! Rakamlar dudak uçuklattı

Geçtiğimiz günlerde evlilik yolunda ilk adımı atan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin düğün masrafları dudak uçuklattı. 600 davetlinin katılması beklenen düğün için 4 milyon TL ödenecek.

17.07.2022-10:35 - (Son Güncelleme: 17.07.2022-10:35)

Yaz sezonu ile birlikte düğünlerde devam ederken bu yaz evlenecek çiftler arasında Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti yer alıyor. Bu sene birçok ünlü ise evlilik yolunda ilk adımlarını atarken en çok konuşulan isimlerden biri de Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç oldu. Geçtiğimiz günlerde evlilik yolunda ilk adımı atan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifte sevdikleriyle birlikte nişan töreni düzenledi. Ağustos ayında dünya evine girecek olan çiftin  düğün masrafları dudak uçuklattı 

Düğün mekanı belirlendi 

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çiftinin düğün tarihi belirlendi. 28 Ağustos'ta gerçekleşecek düğün için mekan tutuldu. Ünlü çift İstanbul’da yapacakları düğün için Sarıyer’de lüks bir otelde tuttu. 

Oğuzhan Koç Demet Özdemir Düğün Masrafı

Düğün masrafları herkesi şaşırttı 

Oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç çifti mutlu birlikteliğini evlilik ile taçlandırıyor. Düğüne 600 davetlinin katılması beklenirken 4 milyon TL değerinde masraf yapıldığı açıklandı. 

İki gün boyunca düğün yapacağız söyle ben çiftin 1 günü sadece arkadaşlarına ayıracağı söyleniyor.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal