Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen'den tatil pozları geldi! Resmen duyurdular onlar artık sevgili

Magazin gündeminden düşmeyen Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen her defasında arkadaş olduklarını söyleseler de bu defa resmen açıkladılar. Yunanistan'a tatile giden ikili sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarla gündeme geldiler. 30 yaşındaki Sarıkaya kusursuz fiziği ile bikini pozları verirken bu defa sevgilisi Umut Evirgen ile objektiflerin karşısına geçti. İşte Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen'in tatil pozları haberimizde

17.07.2022-10:17 - (Son Güncelleme: 17.07.2022-10:41)

Uzun zamandır aşk yaşayan fakat bunu ilan etmeyen ikili Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen'den itiraf geldi. Beraber tatile giden ikili sosyal medya üzerinden paylaşımları dikkat çekti. Aşk dolu sözlerle Sarıkaya'nın doğum gününü kutlayan Evirgen'den paylaşımların arkası kesilmedi. Güze oyuncu Sarıkaya ve Evirgen'in çok konuşulan tatil pozları gündeme damgasını vurdu. 

Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen aşkı

Umut Evirgen ve Serenay Sarıkaya uzun zamandır ilişki yaşadıkları doğrulanırken Evrigen sosyal medya hesabı üzerinden Sarıkaya ile fotoğrafının altına 'Birtanem' notu yazarak aşklarını ilan etmişlerdi. Magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Serenay Sarıkaya başarılı işleri ile her defasında beğeni toplarken bu defa da sevgilisi Umut Evirgen ile gittiği tatil ile gündeme geldi.

Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen aşkı

Sevgilisi ile tatile giden Serenay Sarıkaya'dan renkli paylaşımlar geldi. Eline tef alarak dans eden Sarıkaya herkesi kendine hayran bırakırken bu anları sosyal medya üzerinden paylaşması üzerine takipçilerinden çok sayıda beğeni ve yorum aldı. 

Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen'den tatil pozları 

Ünlü çiftin aşkları gündeme bomba gibi düşerken verdikleri pozlar ve paylaşımlarıyla da adlarından sıkça bahsettirmektelerdir. Ünlü çiftin fotoğrafları güzel yorum yağmuruna tutulurken aynı şekilde de beğeniler de peş peşe gelmektedir. 

Serenay Sarıkaya'nın tatil pozları

Serenay Sarıkaya tatil pozları

Serenay Sarıkaya tatil pozları

Serenay Sarıkaya tatil pozları

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal