Oğuzhan Koç kimdir, kaç yaşında nereli? Oğuzhan Koç evli mi, kiminle evli, boyu kaç? Oğuzhan Koç hayatı ve şarkıları

Oğuzhan Koç kimdir, kaç yaşında nereli? Oğuzhan Koç evli mi, kiminle evli, boyu kaç? Oğuzhan Koç hayatı ve şarkıları

02.03.2023-16:40 - (Son Güncelleme: 02.03.2023-16:40) Oğuzhan Koç kimdir, kaç yaşında nereli? Oğuzhan Koç evli mi, kiminle evli, boyu kaç? Oğuzhan Koç hayatı ve şarkıları

Çok Güzel Hareketler Bunlar programının oyuncularından birisiyken dikkatleri üzerine çeken ardından kariyerine şarkıcı olarak devam eden Oğuzhan Koç, şöhret basamaklarını hızla tırmanan isimlerden birisi olarak dikkat çekiyor. Şarkılarıyla ve özel hayatıyla gündem olan Oğuzhan Koç’un hayatı ve kariyeri hakkında bilgi edinmek isteyenler arama motorlarını meşgul ediyor. Peki Oğuzhan Koç kimdir, kaç yaşında nereli? Oğuzhan Koç evli mi, kiminle evli, boyu kaç?

Oğuzhan Koç kimdir, kaç yaşında nereli?

Oğuzhan Koç, 13 Mayıs 1985 tarihinde Erzincan’ın Refahiye ilçesinde dünyaya  geldi. Küçük yaşlarda yaşadığı 1992 Erzincan depremi sebebiyle Bursa’ya taşınan Oğuzhan Koç, müziğe duyduğu ilgi sebebiyle Ali Cengiz Çelenk Korosu'nun sınavlarına girdi ve sınavları başarıyla geçti.

8 yaşındayken Bursa Devlet Konservatuvarı’nda müzik eğitimi almaya başlayan Oğuzhan Koç, 8 yıl boyunca eğitimine devam etti. Lise hayatını Gazi Anadolu Lisesi’nde tamamlayan Oğuzhan Koç, bu dönemde en yakın arkadaşı olan Eser Yenenler ile şimdi bile devam edecek bir dostluk kurdu. 

Dokuz Eylül Üniversitesi’nde okurken ani bir kararla okulunu birinci sınıfta bırakan Oğuzhan Koç, 2005 yılında Eser Yenenler’in yanına yerleşti. İstanbul’da bir amatör müzik grubu kurarak çeşitli sahnelere çıkan Koç, üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Antropoloji Bölümü ile devam ettirdi. 

Oğuzhan Koç

2007 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) bünyesine katılan Oğuzhan Koç, 2009 yılında Neşeli Hayatlar filmiyle ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Daha sonra ise adını asıl duyuracağı yer olan Çok Güzel Hareketler Bunlar’a katıldı.

Müzikal çalışmalarına da devam eden Oğuzhan Koç, kendi yazıp bestelediği "Gül ki Sevgilim" adlı şarkıyı Ferhat Göçer'e vermiştir.

Oğuzhan Koç'un "Giden Günlerim Oldu" adlı şarkısı, 2009 yılında Gülben Ergen'in "Uzun Yol Şarkıları" albümünde yer almıştır.

Oğuzhan Koç, Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak ile birlikte Star TV'de 2013 Mayıs ayında "3+1" isimli gece şovuna başladı. Program, Acun Ilıcalı'nın satın almasıyla 5 Ekim 2013 tarihinden itibaren "3 Adam" adıyla devam etti. Ancak üç arkadaş, daha sonra "3 Adam Yapım" adlı bir yapım şirketi kurarak programa bir süre ara verdiklerini açıkladılar.

Oyuncu Zeynep Koçak ile BKM'de tanışan Oğuzhan Koç, 8 yıllık ilişkisini 2015 yılında sonlandırdı. Ayrıca, "O Ses Çocuklar" programında Burak Kut ve Hadise ile birlikte jüri üyeliği yapmıştır.

Oğuzhan Koç-1

Oğuzhan Koç evli mi, kiminle evli, boyu kaç? 

Boyu 1.70 ve kilosu 62 olan Oğuzhan Koç, 26 Haziran 2022 tarihinde güzel oyuncu Demet Özdemir ile evlendi.

Oğuzhan Koç albümleri, ödülleri ve şarkıları

Ödülleri:

2011 - 17. Kral Müzik Ödülleri, En İyi Film Müziği - Çok Filim Hareketler Bunlar

Albümleri:

2013 - Ben Hala Rüyada

Filmleri:

2018 - Yol Arkadaşım 2

2017 - Yol Arkadaşım

2017 - Doru (Seyis 2)(Sinema Filmi)

2016 - Fırıldak Ailesi Orta Dünya (Seslendirme)(Sinema Filmi)

2016 - 3 Adam Fazla Gurur Kalbe Vurur (TV Dizisi)

2015 - Bana Baba Dedi Bana Baba Dedi (Kaan) (TV Dizisi)

2010 - Çok Filim Hareketler Bunlar

2009 - Neşeli Hayat Neşeli Hayat (Timur) (Sinema Filmi)

2008 - 2010 - Çok Güzel Hareketler Bunlar (TV Dizisi)

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal