Yalı Çapkını 23. bölüm fragmanı: Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak? Yalı Çapkını son bölümde neler oldu?

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in yer aldığı Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor. Öte yandan Yalı Çapkını 23. bölüm fragmanı da araştırılan konular arasında. Peki Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak? Yalı Çapkını son bölümde neler oldu? İşte Yalı Çapkını 23. bölüm fragmanı...

02.03.2023-12:36 - (Son Güncelleme: 02.03.2023-12:36) Yalı Çapkını 23. bölüm fragmanı: Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak? Yalı Çapkını son bölümde neler oldu?

Star TV ekranlarında her hafta Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümü bu akşam izleyenlerle buluşacak. Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in yer aldığı dizinin yeni bölümünde Seyran ve Ferit’in yatak sahneleri gündem olurken, Yalı Çapkını 23. bölüm fragmanı hakkındaki araştırmalar da devam ediyor. Peki Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak? Yalı Çapkını son bölümde neler oldu?

Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak?

Yalı Çapkını yeni bölümünde Seyran, Ferit'in en başından beri karşı çıktığı Efe'yle olan projesinden çekiliyor. Seyran'ın kararıyla büyük bir mutluluk yaşayan Ferit ise romantik bir sürpriz hazırlıyor. Bir eve giden ikili, birlikte oluyor.

Yalı Çapkını

Televizyon tarihinin en cesur sahnesi

Fragmana damga vuran yatak sahnesi, kısa sürede sosyal medyada da gündem oldu. Twitter'da gündem olan sahne için "Türk televizyon tarihindeki en cesur sahne" yorumu yapıldı.

Yalı Çapkını-1

Yalı Çapkını oyuncuları kimler?

Yalı Çapkını dizisi oyuncu kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam, Çetin Tekindor, Diren Polatoğlu, Buçe Buse Kahraman, Gülçin Santıroğlu, Gözde Kansu, Doğukan Polat ve Emre Altuğ yer alıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal